My weekly 16 en 17

image_pdfimage_print

Vandaag heb ik een foto verslag van de afgelopen twee weken voor jullie klaar staan, omdat ik afgelopen week er niet aan toe was gekomen. 

Steeds vaker laat de zon zich zien en dan is Max niet weg te denken uit de speeltuin. Daar kom je soms de leukste dingen tegen. Zoals nu een gave tractor, en daar gaat hij gewoon maar even op zitten. Geen boze kind in de buurt waar die van is, dus hij kon mooi even zijn gang gaan. Woensdag is therapie dag,en na PMT moest ik nog een hele tijd wachten tot ik mijn gesprek had die ik ook elke week heb. Ben maar even langs de Action geweest en daarna even lunch gehaald. Lekker in het park gezeten om wat te eten. Het was zo heerlijk weer dat het kon.Nog even genieten in de zon, voor ik weer terug ben gegaan voor mijn gesprek in de middag.Deze kleine deugniet denkt dat hij gewoon op de tafel mag zitten, mag dus niet. En gelukkig maakt hij er ook geen gewoonte van.Om de week op vrijdag ga ik nu naar zangles in Assen. Je zal denken waarom zover van huis. Ik woon in Winsum dus dat is wel een stukje reizen. Maar ik ben zo blij met mijn zang coach. Heb haar leren kennen via Ouders Overleden Kinderen en dat verbind ons wel. Zonder haar was ik nooit gaan zingen, zeker niet als in privé les nemen. Ik word zo blij van zingen en benieuwd wat ze me allemaal daarin kan leren.Na volle maan maar even relaxen voor Max. Wat is hij er gevoelig voor. Elke keer is het huilen in bed. Soms zelfs de hele nacht dat hij niet slaapt. Nu hebben we zijn vriendje Miko pratende aap in bed gelegd, zodat hij afleiding had. Nadat hij heel lang een slaap liedje liet horen werd hij rustiger en viel in slaap. Dit houd niet in dat ik hem alleen heb laten huilen, want hij huilde toen niet meer. Maar bedoelde met rustiger niet meer heen en weer bewegen enz…. Gelukkig is het maar 1 keer in de maand volle maand. De rest van de tijd slaapt hij altijd prima.

We zoude een stukje gaan wandelen, volgende keer toch maar eens de andere kant pakken, want eigenlijk neem ik altijd dezelfde route. Maar welke route ik ook neem ik eindig altijd met hem in de speeltuin. Niet erg, maar af en toe wil je ook iets anders doen en zien.Heerlijk kind ook, zit hij ineens naast me lekker in het zonnetje. Wat wordt hij al groot zeg. Niets vermoedend dat hij de volgende dag geen dreumes meer is maar een peuter.Tweede paasdag is het en Max is vandaag twee jaar geworden. De hele dag druk geweest met familie en vrienden over de vloer. En wat is hij enorm verwend met speelgoed.Wat een heerlijke chaos na zo,n verjaardag overal ballonnen en speelgoed. Wat ook wel leuk is om te vertellen dat hij op zijn verjaardag ineens uit een gewone beker wilde drinken. Er stond een plastic beker op tafel van een kleine meid die op bezoek was en daar mocht hij wel even uit drinken. Vanaf die dag wil hij niet anders meer. Heb dus geen moeite hoeven doen om hem het te leren. Hij deed het gewoon ineens op zijn verjaardag.Ja zo kan je de nieuwe kiepwagen die je kreeg van opa en oma ook gebruiken. Wat is hij leuk. Snel maar eens ermee naar de zandbak. Wat een pret zal hij er mee hebben.Ik moet echt weer wat gezonder gaan snacken, zodat ik daarnaast niet zo,n trek heb in verkeerde dingen. Ga dus weer een poging wagen wat gezonder te eten. Oké de dip was iets minder gezond, maar de groenten kan ik zo ook wel gewoon vaker eten.Lekker schoon gedouched met pyjama aan nog even voor het slapen gaan tv kijken. Geijk ook de afsluiter van het weekend.

Een hele fijne nieuwe week toegewenst.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge