My weekly 4

image_pdfimage_print

Het is alweer een hele tijd terug dat ik schreef op mijn blog, maar dit wil ik dus weer meer gaan oppakken. Daarom vandaag mijn eerste weekly, en dan zal je zeggen waarom in de titel dan een 4. Omdat ik meetel met de weken van het jaar. Dus het mooiste was geweest als ik in week 1 van het jaar weer was begonnen. Maar eigenlijk kriebelt het nu pas weer om er iets mee te doen.Omdat ik zo druk ben met moeder zijn en daarnaast therapie volgen en nog altijd thuiszorg krijgen word me dat soms even teveel. Dit is de reden waarom ik geen tijd en ruimte en of energie kon vinden om maar iets leuks voor mijzelf te doen. Dit is nog elke dag een struggle, maar ik moet ergens weer beginnen. Ik was al begonnen om weer eens voor mijzelf te schrijven, en vanaf nu dus ook weer hier voor jullie. Ik kan niet beloven dat er elke week meerdere post online komen, maar ik ga kijken waar ik aan toe kom.

Maandag was het iets minder nat buiten, waardoor we samen richting de winkel liepen. Ik het dan ook geen probleem vond dat Max lekker even in de speeltuin ging spelen. Want hij wil altijd als we naar de winkel lopen door de speeltuin. Heerlijk hoor zo dichtbij huis en de winkel en dus een geweldige speeltuin voor onze kleine man.

Dinsdag morgen vroeg op het station omdat ik twee afspraken had staan bij Lentis. (Een gesprek en daarna bij de healtcoach) de lucht stond in vuur en vlam en vind het heerlijk om naar te kijken. De hele weg in de trein van genoten.

Toen was er woensdag ineens sneeuw, en zijn we s,avond na het avondeten nog even buiten geweest. Zo kon Max voor het eerst door de sneeuw lopen. En geweldig dat hij het vond.

Vrijdag in de ochtend dacht ik laten we even lekker naar de kinderboerderij gaan. Ja het was koud, maar af en toe moet je ook buiten iets leuks met je kind doen. Helaas pakte dit anders uit. Max is best eigenwijs die geen handschoenen aan wilt en een muts op wilt. Zo heb ik al eens een schreeuwend en hysterische kind op de fiets gehad. Want ja dat is koud. Nu was dat ook zo, alleen dit keer zag ik dat zijn lip door de kou open gesprongen was. Zo zielig. Dus helemaal in tranen met hem naar de Kruidvat vaseline halen. Hij werd weer rustig en zijn toch door gefietst. Bij de kinderboerderij was het hek dicht, terwijl er met grote letters op het bord stond geopend van 09.30 tot 15.30. Een boze dreumes, maar kreeg hem zover om even er langs heen te lopen. Dat was dikke pret door de sneeuw in zijn nieuwe laarzen. Maar toen hij de geiten zag en hij er niet heen kon, had ik een heel verdrietig mannetje. Toen zijn we maar naar huis gegaan, voordat we thuis waren even als troost krentenbollen gekocht.In de middag weer op de fiets gestapt om hem naar de kinderopvang te brengen.

Het weekend was gewoon lekker rustig aan doen. Zeker zondag omdat ik me niet zo lekker voelde. Dus toen Max in de middag ging slapen, deed ik met hem mee.

Doe jij ook nog weleens een middag dutje?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge