My weekly *43 *44 *45

image_pdfimage_print

Als ik geen gastvrouw bij het Babycafeez ben dan is het vrijdag vaste prik voor de peutergym van Max. Ik laat hem nu alleen met de juf en de kindjes in de zaal. Het is even huilen, maar als ik uit zicht ben vermaakt hij zich prima. En doet ook echt mee met de anderen. Dus mama was aan het wachten tot hij weer klaar was.

De buren gingen op vakantie, maar hadden bloemen staan. Dus die kwamen ze bij ons brengen, zodat wij er even van konden genieten. Leuk hoor zulke kleurige bloemen in huis te hebben staan.

Hij heeft het niet van een vreemde, alleen papa gebruikt daar de poef voor. Max legt zijn benen gewoon op tafel. En eet nog even een houten taartje.

Zo,n mooi gezicht al die verschillende kleuren kaarsen. Maar niet zo,n leuke reden voor al die brandende kaarsen.

Sinds twee ben ik begonnen in een nieuwe bullet journal, en deze gebruik ik echt wel gewoon als dagboek vorm. Elke dag wil ik erin schrijven en daarbij iets waar ik dankbaar voor ben.

Lekker brood met gebakken eitjes en champignons en kaas. Dit eet ik niet vaak meer zomaar door de weeks. Maar zo nu en dan als ik alleen ben, kan dat wel eventjes.

We gingen langs de kinderboerderij, maar deze mama heeft altijd wel wat met de kinderboerderij hier in Winsum. Dus liepen we even een rondje er langs. Toch ging hij open toen we terug liepen, dus Max had geluk. We konden toch nog eventjes konijnen aaien.

Vorige week in het weekend gingen we voor het eerst met Max naar ballorig. Wat heeft hij enorm genoten ervan. Van hot naar her rennen. En enorm lachen. Wij achter hem aan, en natuurlijk klimmen en klauteren. Wie was er nu moe toen we thuis kwamen. Ja papa en mama, Max ging gewoon lekker door met spelen.

Eens in de twee weken ga ik naar zangles. En daar moest ik even buiten wachten voor ik naar binnen kon. Het is keer op keer zo leuk om te mogen zingen.

Het is lang geleden dat ik een blog schreef in het thema rouw en verlies. En dit stond eigenlijk al jaren op de planning hierover, maar kwam er niet van deze samenwerking.

Lekker samen kleuren. Kleurplaat van Woezel en Pip, speciaal voor opa zijn verjaardag gemaakt.

Onderweg met de trein naar Groningen voor therapie gesprek.

In de ochtend naar de peutergym geweest. Daarna even boodschappen doen, maar iets te zware boodschappen mee. En toen dacht Max lekker spelen in de speeltuin. Dus lekker lastig doen terwijl ik die zware boodschappen in me handen had. Trapte er lekker niet in, we zijn lekker naar huis gegaan. En rustig even tv gekeken.

Even voorproeven, vorig jaar waren ze super lekker. Helaas is het een nieuwe kraam. En ze waren vreselijk vet. Dus dat was eenmalig.

Opa was van de week jarig, dus we gingen het weekend even een taartje eten. Nou daar zei Max geen nee tegen.

Zondag zou het een rustige dag worden. Maar toch zijn we andere dingen gaan doen dan thuis zitten. Eerst naar Tuinland geweest. Waar ik alleen maar wauw riep. Zoveel mooie dingen te zien, vooral de kerstbomen en lichtjes. En de mooie dorpjes die er stonden. Ook de vissen wilde ik uitgebreid zien. En daarna het liefst nog eens de winkel door lopen. Maar ik moest mee in de auto. Papa en mama besloten met mij naar de kinderboerderij te gaan, leuk dieren kijken. En de speeltuin ja daar wilde ik niet meer weg. Dus toen papa en mama het koud kregen en naar huis wilde, ging ik er lekker tegenin. Met kop en kont nam mama mij mee. (niet vertellen hoor, maar eigenlijk was ik best wel een beetje moe)

Vinden jullie kindjes buiten zijn ook zo fijn?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge