Nieuw in huis, hexagons

image_pdfimage_print

Waardevolle foto,s

Vroeger had ik nooit zoveel met foto,s tot ik voor het eerst moeder werd. Toen werd het belangrijk om mijn kind vast te leggen. Ik wist toen nog niet hoe waardevol deze foto,s zouden worden. Want na het overlijden van Daan, mijn eerste zoon werden de foto,s nog belangrijker in mijn leven. Herinneringen vastleggen, om ze niet te kunnen vergeten. Natuurlijk sla je veel op, maar ik weet ook uit ervaring dat je dingen vergeet. Het neemt gelukkig niet de overhand dat ik alleen maar foto,s maak van mijn kind, maar ook geniet ik enorm van de momenten die ik met hem heb. Ik heb geleerd dat het namelijk zomaar ineens over kan zijn. Daar sta ik niet steeds bij stil, want anders heb ik geen leven meer. Maar heel soms bekruipt dat gevoel mij. En dan weer ik, ik heb foto,s om beide jongens te herinneren.  

Een huis vol foto,s

Dit is dan ook de reden waarom er best veel foto,s van beide jongens in ons huis hangen. Zo hebben we een prachtig groot doek boven de bank hangen met een baby foto van Max, van de geboorte shoot. En net zo prachtig groot doek boven de eettafel hangen van een zwart – wit foto van mij en mijn partner en Daan, waar hij niet meer leefde. Dat zijn echt de twee Eye- catchers in onze woonkamer. En daar is nu iets heel erg moois aan toegevoegd, van de nieuwe samenwerking. Al een paar keer zag ik dit op internet voorbij komen, en vond het zo prachtig om te zien. Maar nooit bedacht om hier iets mee te doen. Tot ik dus een mail kreeg en ik zeven hexagon mocht laten bedrukken. We waren er al snel uit, er moest van mij en mijn partner een mooi portret in komen. Van onze twee jongens, en een foto van ons met Daan en eentje van ons met Max. Eigen van Daan komen we iedere keer op dezelfde foto uit, want daar zijn maar weinig echt mooie en kwalitatief goede foto,s van. Daarnaast gingen we op pad om foto,s van elkaar te maken en van Max. 

Hieronder kan je het resultaat zien, en wat ben ik hier blij mee. Mijn trots, mijn gezin. Allemaal bij elkaar en toch ook een beetje apart. Aangezien er nooit een volledige familiefoto zal komen, met beide jongens. Is dit toch wel heel bijzonder. Dit heeft dus een mooi plekje in onze woonkamer gekregen.

Wereldkaarten

Alweer een hele tijd terug hebben we eens een wereldkaart thuis gekregen, speciaal voor Max zijn kamer. Nog altijd niet kunnen we hem ophangen, aangezien de commode er nog altijd staat. Maar er komt een moment dat hij een echt grote jongens kamer gaat krijgen en dit een mooi plekje krijgt. Maar toen ik aan het rondkijken was met het maken van de hexagons, zag ik nog veel meer leuks wat je kan laten maken. Al heb ik er niet zo heel veel mee, maar misschien vind jij het wel heel leuk om in huis te hebben. Ze hebben ook wereldkaart behang toch wel heel bijzonder om te zien. Helemaal toen ik die zag van het dierenrijk, want hierdoor moest ik dus gelijk denken aan de wereldkaart die we voor Max bestelde. Aangezien die ook met dieren is.

Ze hebben nu ook een kortingscode.
Met de code MP50,kunnen jullie ook muchopix (hexagons, squares en circles) bestellen met 50% korting. Deze kortingscode is geldig t/m 1-10-2020

Had jij al wel eens van de hexagons gehoord, en wat vind je er dan van?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge