Oproep snail mail (eenmalig)

image_pdfimage_print

[social_share]

Zoals jullie weten ben ik gek op post krijgen en versturen, nu heb ik een aantal vaste adresjes waar post heen gaat en hier terecht komt. Maar zou het ook wel eens leuk vinden om gewoon eens iets van andere te krijgen die ik nog niet ken. Daarom heb ik het volgende in me hoofd gehaald een 1 malig postproject. Laat ik nou bijna jarig zijn 30 januari wordt ik 32 en zou het heel leuk vinden om veel post te krijgen op deze dag. Iedereen die dit een leuk idee lijkt mag me mailen voor mijn adres zodat je me een leuke snail mail kan sturen. En natuurlijk iedereen die mij iets stuurt krijgt zeker wat terug dus vergeet niet in die envelop van je het adres van jezelf te schrijven.

Maar houd er wel rekening mee als ik echt veel post mag ontvangen, kan ik jullie niet allemaal tegelijk terug schrijven…

Dus het toverwoord is geduld.

Mail mij als je me iets wilt sturen, zet er wel even bij dat het om het 1 malig postproject gaat.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

6 thoughts on “Oproep snail mail (eenmalig)

  1. Ik weet niet echt wat snail mail precies is.. maar wil je wel verjaardagskaartje sturen 🙂 Stuur je zo meteen even een mailtje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge