~~Weekly Diary~~ Week 2

image_pdfimage_print

[social_share]

Zondag 06-01-2013
Een heerlijk rustig dagje, dus eigenlijk niks bijzonders gedaan.

Maandag 07-01-2013
Aan het werk geweest, er was weer genoeg te doen op de kinderboerderij. Eenmaal thuis heb ik niet veel meer gedaan, slaap zo slecht dat ik niet veel zin meer heb in iets te doen na het werk. Moest helaas nog wel aardappelen schillen en bloemkool schoonmaken en later nog koken.

Dinsdag 08-01-2013
Ik begon de dag met een ontbijtje: yoghurt banaan en cruesli multifruit, deze had ik nog nooit gegeten maar was erg lekker. Ik had weinig tijd om wakker te worden, want ik had me verslapen dat krijg je als je s,morgens pas in slaap valt. Natuurlijk was ik gewoon op tijd op me werk, maar om 09:00 uit bed komen en zorgen dat je om 09:30 op de fiets zit is best krap.

Op het werk genoeg gedaan… Pony,s gevoerd en water gegeven, de bak daar schoongemaakt. Toen waren de varkens aan de beurt die heb ik buiten ook schoongemaakt. Daarna nog even bij ons ezeltje schoongemaakt, en het hok weer aangevuld met vlas. Nog even wat drinken binnen en een heerlijk appeltje eten en dan weer op de fiets naar huis. Maar voor ik naar huis kon eerst even langs de winkel boodschappen doen.

2013-01-08 11.47.04

Dit pakje kwam van de week binnen, had een hele mooie ketting besteld voor iemand die me heel dierbaar is. Het is nog voor haar verjaardag, maar kon niet eerder iets vinden. Beter laat dan nooit… Moet het nog wel even versturen naar haar. Had hem zelf even voorzichtig open gemaakt wilde hem wel even zien omdat ik hem misschien zelf ook nog wil bestellen.

2013-01-08 13.37.27

En eindelijk me pakje van Pippoos is binnen, kijk dan hoe lief kleine stempeltjes het zijn. Leuk voor snail mail.

2013-01-08 16.11.17

Woensdag 09-01-2013

Voelde me echt helemaal niet goed, en kon me bed niet uitkomen. Zo moe ben ik gewoon, slaap zo slecht dus besloot ik lekker in bed te blijven. Dan maar niet naar het werk. De hele dag dus eigenlijk weinig gedaan. Wel heel even bij de Aldi geweest die zo,n 500 m hier vandaan zit, wist dat ze tape in de aanbieding hadden. En ja hoor heb 2 pakjes van 6 rollen mee genomen, en ze hadden nog andere leuke dingen zoals winter stempels die ik meenam en sier steentjes die ik ook niet kon laten liggen.

Zag er tegenop om naar de sportschool te gaan, maar heb alle moed verzameld s,avonds en gegaan. Eenmaal bezig met fietsen leefde ik helemaal op, wat was het heerlijk om bezig te zijn op de sportschool. En heb ook echt het idee dat het fietsen me steeds makkelijker af gaat. Daarna nog even 20 min lopen en wat oefeningen doen met gewichten voor de hoofdpijn. Daarna kwam Fonseng weer even langs, en hebben een hele tijd gekletst met elkaar. Hij nam me nog even mee naar beneden om even te voelen hoeveel kilo ik al bijna kwijt ben. Mocht het niet van hem optillen, maar even omrollen met me voet. Aangezien het bijna 20 kilo is wat ik kwijt ben. Dat is echt zo bizar als je bedenkt zo,n gewicht niet eens kan optillen en dat gewicht altijd mee heb gedragen.
2013-01-09 22.16.37

Donderdag 10-01-2013
Weer kwam ik pas laat me bed uit gewoon zo moe en alles doet me pijn. Maar helaas moest ik toch s,middags naar de fysio en dat houd in nog meer sporten. Na de fysio gelijk door naar de winkel gegaan, boodschappen gehaald en nog even bij de blokker een treinkaart gekocht. Toen was ik zo moe dat ik niet meer lopend naar huis kon dus nam ik dus bus. Helaas is de bus wel heel duur geworden, dus dat doe ik echt alleen maar als het echt niet anders kan.

Vrijdag 11-01-2013
Het was weer boodschappen dag… Maar voordat me vriend vrij was van het werk heb ik lekker uitgeslapen en even de wc schoon gemaakt. Toen dus de boodschappen voor het hele weekend en zelfs al voor maandag en woensdag eten meegenomen. Hoef dus alleen nog dinsdag even naar de winkel te gaan voor eten te halen.

Vanavond even een heerlijk geniet momentje, wel slecht geniet momentje maar daar staan we niet te lang bij stil want dit mag zeker weleens.
2013-01-11 19.27.24

Zaterdag 12-01-2013

Zoals al bijna 2 weken weer slecht geslapen, dus even wat langer op bed blijven liggen. Doe ik toch al wel in het weekend. S,middags zijn we lekker naar het bos gereden naar het Noordlaarderbos. We waren daar nog nooit geweest, dus wel leuk om daar foto,s te maken. Dat was de hele reden dat we lekker gingen wandelen. Het was er prachtig weer voor, wel nog wat koud maar geen wind en een heerlijk zonnetje stond er. Had niet alleen mijn Nikon mee op pad maar ook me macro lens voor me iphone. En weer wat mooie plaatjes geschoten. (de andere foto,s moet ik nog even uitzoeken en bewerken dan komen ze in het fotoboek)

Noordlaarderbos

Toen we bijna thuis waren had mijn vriend een goed idee, om lekker warm te worden een heerlijk Chinese tomatensoep te halen bij de chinees. Dus thuis even heerlijk genieten van een beker soep. Daarna was ik wel erg moe en belande ik voor een uurtje op bed.

2013-01-12 16.07.51

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

6 thoughts on “~~Weekly Diary~~ Week 2

  1. Maar waar hebben ze nou eigenlijk een kinderboerderij in Groningen? Bedoel je die ene in de buurt van het park of heb ik altijd iets gemist en hebben we er meer in de stad? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge