Outfit Max, kleur in de kast

image_pdfimage_print

Dit is een keer iets nieuws op mijn blog, ik wilde het al een tijdje maar soms valt het niet mee om Max goed op de foto te krijgen met zijn mooie kleertjes aan. Hij is vliegensvlug, dus krijg maar eens mooie duidelijke foto,s voor de kleding die hij aan heeft. Nu dacht ik eraan, nu ik wat mooie nieuwe dingen had gekocht voor hem.

Ik heb best veel kleding voor Max gekregen, maar het viel me op dat veel in blauw tinten is. Natuurlijk leuk als je zoveel krijgt, maar begon de kleur een beetje te missen in zijn kast. Voor de zomer had ik zelf lekker wat felle kleuren shirts gekocht. Maar nu de herfst er is en de winter eraan komt hou ik er ook wel van dat er iets van kleur in zijn kast hangt. Zijn papa vind het maar onzin, je hebt toch al zoveel in de kast. Nou dat valt best wel mee, en hij groeit ook snel. Hij vind dat ik best veel koop voor hem en dat het allemaal niet nodig is. Maar hij ziet niet dat af en toe de gaten in zijn broeken vallen, zeker als hij op de kinderdagverblijf is geweest. Ja Max kruipt nog altijd, dus slijten de broeken ook sneller. Alleen zorg ik dat hij daar niet zijn mooie nieuwe broeken draagt, dat vind ik echt zonde.

Hema

Bij de Hema vind ik dat ze altijd wel leuke kleding hebben, ook heerlijke kleuren waar ik dus gek op ben. Maar ik kom niet vaak meer in de stad, nou ja voor therapie. Alleen vaak heb ik daarna geen zin of tijd meer om echt te gaan shoppen. Heel soms doe ik dat dan wel. Zoals vorige week. Eigenlijk was ik op zoek voor regenkleding voor Max, maar daar ben ik niet voor geslaagd. Dat wordt dus nog online bestellen. Ik ging dus maar even naar de Hema en daar liep ik tegen wat leuke aanbiedingen aan. Eentje ervan is een hele gave gele broek met teckels erop. Het lijkt wel op de teckel van Jip en Janneke. Eerder wilde ik al eens een gele broek kopen, maar die was toen niet in zijn maat. Dus deze moest echt mee naar huis.

Terslal

Dit is de enige kledingwinkel waar je jongens kleding kan komen bij ons op het dorp. Daardoor koop ik af en toe daar wat kleding. En een tijdje terug kocht ik dat leuke shirt wat hij draagt boven de gele broek van de Hema. Het is een zwart shirt met letters erop. Helaas op de foto,s niet te zien, maar op de ellebogen zijn er bruine stukken op gestikt. Vind het er super stoer op staan. Ondanks ze best hele leuke dingen verkopen bij Terstal, mis ik zeker wel wat winkels bij ons in het dorp. Zoals een Hema, een zeeman of een C&A. We moeten het hier maar mee doen.

Ik ben dus niet van de dure merken kopen, want dit vind ik zonde hij is er toch heel snel uitgegroeid. En hoe leuk is deze outfit geworden!!!
Helemaal geslaagd zeg ik.

Waar koop jij het liefst de kleding van je kind? 

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge