Sinterklaas cadeau tips

image_pdfimage_print

Ondanks onze dreumes van anderhalf jaar nog niet begrijpt wat Sinterklaas is, mag hij dit jaar voor het eerst zijn schoen zetten. En daar horen natuurlijk cadeautjes bij. Ze hebben heel veel leuk spul in de winkel voor kinderen. Toch valt het op dat dit een lastige leeftijd is om iets te kopen. En daarom houden we de grens een beetje aan speelgoed vanaf twee jaar te kopen. Want dat duurt ook niet zo heel lang meer dat hij twee is.

Vier leuke cadeau tips

 1. VTech Lees & Leer Aapje Miko – Knuffel
  VTech Lees & Leer Aapje Miko is het lieve, zachte aapje wat dol is op knuffelen en lezen. Hij herhaalt wat je zegt, onthoudt jouw naam
  en leest voor uit de vijf bijgesloten boekjes. Daarnaast zingt hij vrolijke liedjes en vertelt hij grappige
  weetjes. Wanneer je vaker met hem speelt en praat, vertelt hij steeds meer!– Het interactief aapje dat praat, leest en zingt!
  – Miko het lieve, zachte aapje is dol op knuffelen en lezen 
  – Hij herhaalt wat je zegt, onthoudt jouw naam en leest voor uit de vijf bijgesloten boekjes
  – Daarnaast zingt hij vrolijke liedjes en vertelt hij grappige weetjes
  – Wanneer je vaker met hem speelt en praat, vertelt hij steeds meer!
  – 25 melodietjes en 6 gezongen liedjes
  – Regelbaar volume
  – Oppervlakte afwasbaar
  – Automatische uitschakeling
  Deze kwam ik tegen bij de Kruidvat in de aanbieding, en heeft hij al gekregen van ons.
 2. Skippydier
  Ze hebben ze in zoveel verschillende dieren en wat zijn ze leuk. Geen skippybal maar een skippydier voor je kindje. Ik heb een dinosaurus voor hem gekocht en deze wacht geduldig tot Sinterklaas in het land is, als schoen cadeautje voor Max. Deze wilde ik al een tijdje kopen, maar hield mezelf steeds tegen. Tot dat Max een speeldate had en dit jongetje was net jarig geweest en had een heel leuk skippydier staan. Max leek hem wel leuk te vinden, dus toen ik ze zag staan bij Kruidvat besloot ik er gelijk maar eentje mee te nemen.
 3. Muzikale Tractor
  Deze tractor met aanhanger maakt muziek. Op de tractor zit een chauffeur en in de aanhanger zitten 5 boerderijdieren. Zing mee met de tractor en breng de dieren al zingend naar de juiste bestemming.Druk op de uitlaat en de tractor rijdt weg. In de aanhanger staan een paard, varken, kip, schaap en koe.
  Via het werk van mijn partner hebben we straks een Sinterklaas feest, en mochten we dus voor Max iets uitzoeken wat Sinterklaas aan hem kan geven. Gekozen voor deze leuke tractor met muziek.

4 LEGO DUPLO mijn eerste puzzeldieren 

Met LEGO DUPLO mijn eerste puzzeldieren leert je kleine op een leuke manier kleurrijke 3D-puzzels te bouwen. Kinderen zullen het heerlijk vinden om de grote LEGO DUPLO-stenen te sorteren in drie verschillende kleuren en om te bekijken welk dier ze met elke kleur kunnen bouwen. Gebruik de stenen met opdruk om verhalen te bedenken en de taalvaardigheid te ontwikkelen, terwijl je kindje ontdekt wat de verschillende huisdieren graag eten. DUPLO-stenen zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en veilig spelen door kleine handjes.
Ook deze heeft Max al een hele tijd geleden van ons gekregen en vind het leuk om de blokken steeds van elkaar te halen. Erop zetten is nog een hele uitdaging, maar dat gaat ook nog wel komen.

Hoeveel cadeautjes geven

Voor mijn gevoel heeft Max al best veel speelgoed, maar hij begint nu wel de leeftijd te krijgen dat er wat uitdaging in het speelgoed moet zitten waar hij van leert. Ik kon het niet laten om al wat te geven aan hem, maar Sinterklaas komt er nu nog aan. Hoe vaak mag je kindje zijn schoen zetten, dus hoeveel cadeautjes geef jij je kind? Ik ben er nog niet over uit, omdat ik momenteel nog maar 1 cadeautje achter heb gehouden om te geven voor Sinterklaas. Wat ik ook vind het hoeven geen hele dure dingen te zijn, daar is zijn verjaardag voor. Misschien ga ik voor drie cadeautjes om zelf te geven, en het vierde krijgt hij dan dus via het werk van zijn papa. Hij kan toch niet overal tegelijk mee spelen.

Wat doen jullie aan Sinterklaas?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge