1/3 kop magere melk
1/4 kop magere Griekse yoghurt
1-1 / 2 theelepels gedroogde chia zaden
1 eetlepel cacaopoeder
1 theelepel honing, optioneel (of vervangen elke voorkeur zoetstof)
1/4 kopje blokjes gesneden rijpe banaan, of genoeg om pot te vullen (ong. De helft van een kleine banaan)
In een halve pint (1 kopje) pot, voeg havermout, melk, yoghurt, chia zaden, cacaopoeder en honing. Leg het deksel op de pot en schud tot goed gecombineerd. Verwijder het deksel, bananen toe en roer tot het hele gemengd. Terug deksel pot en nacht in de koelkast of tot 2 dagen. Eet gekoeld.
1/4 kop havermout
1/3 kop magere melk
1/4 kop magere Griekse yoghurt
1-1 / 2 theelepels gedroogde chia zaden
1 eetlepel pindakaas
1 theelepel honing, optioneel (of vervangen elke voorkeur zoetstof)
1/4 kopje blokjes gesneden rijpe banaan, of genoeg om pot te vullen (ong. De helft van een kleine banaan)
In een halve pint (1 kopje) pot, voeg havermout, melk, yoghurt, chia zaden, pindakaas (of PB2), en honing. Leg het deksel op de pot en schud tot goed gecombineerd. Verwijder het deksel, bananen toe en roer tot het hele gemengd. Terug deksel pot en nacht in de koelkast of tot 2 dagen. Eet gekoeld.
1/4 kop havermout
1/3 kop magere melk
1/4 kop magere Griekse yoghurt
1-1 / 2 theelepels gedroogde chia zaden
1/4 theelepel vanille-extract
1 eetlepel frambozenjam, conserven, of spread
1/4 tot 1/3 kopje frambozen (snijd elke bessen in de helft), of genoeg om te vullen jar
In een halve pint (1 kopje) pot, voeg havermout, melk, yoghurt, chia zaden, vanille, en frambozenjam. Leg het deksel op de pot en schud tot goed gecombineerd. Verwijder het deksel, frambozen toe en roer tot het hele gemengd. Terug deksel pot en nacht in de koelkast of zolang 2-3 dagen. Eet gekoeld.
1/4 kop halvermout
1/3 kop magere melk
1/4 kop magere Griekse yoghurt
1-1 / 2 theelepels gedroogde chia zaden
1/8 theelepel amandel extract
1 theelepel honing, optioneel (of vervangen elke voorkeur zoetstof)
1/4 kopje blokjes gesneden mango (ong. De helft van een kleine mango)
In een halve pint pot of container, voeg havermoet, melk, yoghurt, chia zaden, amandel-extract en honing. Leg het deksel op de pot en schud tot goed gecombineerd. Mango’s toe en roer met een vork tot gemengd heel. Terug deksel pot en nacht in de koelkast of tot 2 dagen. Eet gekoeld.
1/4 kop havermout
1/3 kop magere melk
1/4 kop magere Griekse yoghurt
1-1 / 2 theelepels gedroogde chia zaden
2 theelepels ahornsiroop (meer of minder naar smaak)
1/4 kopje bosbessen (of genoeg om pot te vullen)
In een halve pint (1 kopje) pot, voeg havermout, melk, yoghurt, chia zaden, en ahornsiroop. Leg het deksel op de pot en schud tot goed gecombineerd. Verwijder het deksel, bosbessen toe en roer tot het hele gemengd. Terug deksel pot en nacht in de koelkast of tot 2 dagen. Eet gekoeld.
1/4 kop havermout
1/3 kop magere melk
1/4 kop magere Griekse yoghurt
1-1 / 2 theelepels gedroogde chia zaden
1/2 theelepel kaneel
1 theelepel honing, optioneel (of vervangen elke voorkeur zoetstof)
1/4 kopje ongezoete appelmoes, of genoeg om te vullen jar
In een halve pint (1 kopje) pot, voeg havermout, melk, yoghurt, chia zaden, kaneel en honing. Leg het deksel op de pot en schud tot goed gecombineerd. Verwijder het deksel, voeg appelmoes en roer tot het hele gemengd. Terug deksel pot en nacht in de koelkast of tot 2 dagen. Eet gekoeld.
Zitten lekkere dingen tussen & het is ook nog makkelijk!
Sanja onlangs geplaatst…Zin in voorjaar!
Het is super makkelijk om te maken. Ik vind die met banaan en pindakaas erg lekker.