Overnight oatmeal

image_pdfimage_print

 

b41cf91a5ae47cca551592f7d2544f7d 1/4 kop havermout

1/3 kop magere melk
1/4 kop magere Griekse yoghurt
1-1 / 2 theelepels gedroogde chia zaden
1 eetlepel cacaopoeder
1 theelepel honing, optioneel (of vervangen elke voorkeur zoetstof)
1/4 kopje blokjes gesneden rijpe banaan, of genoeg om pot te vullen (ong. De helft van een kleine banaan)

In een halve pint (1 kopje) pot, voeg havermout, melk, yoghurt, chia zaden, cacaopoeder en honing. Leg het deksel op de pot en schud tot goed gecombineerd. Verwijder het deksel, bananen toe en roer tot het hele gemengd. Terug deksel pot en nacht in de koelkast of tot 2 dagen. Eet gekoeld.


 

1/4 kop havermout
1/3 kop magere melk
1/4 kop magere Griekse yoghurt
1-1 / 2 theelepels gedroogde chia zaden
1 eetlepel pindakaas
1 theelepel honing, optioneel (of vervangen elke voorkeur zoetstof)
1/4 kopje blokjes gesneden rijpe banaan, of genoeg om pot te vullen (ong. De helft van een kleine banaan)

In een halve pint (1 kopje) pot, voeg havermout, melk, yoghurt, chia zaden, pindakaas (of PB2), en honing. Leg het deksel op de pot en schud tot goed gecombineerd. Verwijder het deksel, bananen toe en roer tot het hele gemengd. Terug deksel pot en nacht in de koelkast of tot 2 dagen. Eet gekoeld.


 

1/4 kop havermout
1/3 kop magere melk
1/4 kop magere Griekse yoghurt
1-1 / 2 theelepels gedroogde chia zaden
1/4 theelepel vanille-extract
1 eetlepel frambozenjam, conserven, of spread
1/4 tot 1/3 kopje frambozen (snijd elke bessen in de helft), of genoeg om te vullen jar

In een halve pint (1 kopje) pot, voeg havermout, melk, yoghurt, chia zaden, vanille, en frambozenjam. Leg het deksel op de pot en schud tot goed gecombineerd. Verwijder het deksel, frambozen toe en roer tot het hele gemengd. Terug deksel pot en nacht in de koelkast of zolang 2-3 dagen. Eet gekoeld.


 

1/4 kop halvermout
1/3 kop magere melk
1/4 kop magere Griekse yoghurt
1-1 / 2 theelepels gedroogde chia zaden
1/8 theelepel amandel extract
1 theelepel honing, optioneel (of vervangen elke voorkeur zoetstof)
1/4 kopje blokjes gesneden mango (ong. De helft van een kleine mango)

In een halve pint pot of container, voeg havermoet, melk, yoghurt, chia zaden, amandel-extract en honing. Leg het deksel op de pot en schud tot goed gecombineerd. Mango’s toe en roer met een vork tot gemengd heel. Terug deksel pot en nacht in de koelkast of tot 2 dagen. Eet gekoeld.


 

1/4 kop havermout
1/3 kop magere melk
1/4 kop magere Griekse yoghurt
1-1 / 2 theelepels gedroogde chia zaden
2 theelepels ahornsiroop (meer of minder naar smaak)
1/4 kopje bosbessen (of genoeg om pot te vullen)

In een halve pint (1 kopje) pot, voeg havermout, melk, yoghurt, chia zaden, en ahornsiroop. Leg het deksel op de pot en schud tot goed gecombineerd. Verwijder het deksel, bosbessen toe en roer tot het hele gemengd. Terug deksel pot en nacht in de koelkast of tot 2 dagen. Eet gekoeld.


 

1/4 kop havermout
1/3 kop magere melk
1/4 kop magere Griekse yoghurt
1-1 / 2 theelepels gedroogde chia zaden
1/2 theelepel kaneel
1 theelepel honing, optioneel (of vervangen elke voorkeur zoetstof)
1/4 kopje ongezoete appelmoes, of genoeg om te vullen jar

In een halve pint (1 kopje) pot, voeg havermout, melk, yoghurt, chia zaden, kaneel en honing. Leg het deksel op de pot en schud tot goed gecombineerd. Verwijder het deksel, voeg appelmoes en roer tot het hele gemengd. Terug deksel pot en nacht in de koelkast of tot 2 dagen. Eet gekoeld.

 

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

2 reacties

  1. Sanja schreef:

    Zitten lekkere dingen tussen & het is ook nog makkelijk!
    Sanja onlangs geplaatst…Zin in voorjaar!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

× Hoe kan ik jouw helpen?