Mijn favoriete Netflix serie

image_pdfimage_print

Grimm is een Amerikaanse televisieserie uit 2011. In Nederland startte RTL 5 op 3 januari 2013 met seizoen 1. De uitzendingen stopten echter plots na slechts twee afleveringen van het tweede seizoen.

De serie gaat over een politierechercheur die tevens een zogenaamde grimm is, iemand die strijdt tegen allerhande mythische wezens. Die wezens zien eruit als doodgewone mensen, maar een grimm kan zien wat ze in werkelijkheid zijn. Ze zijn veelal genspireerd op de wezens die voorkomen in de sprookjes van de gebroeders Grimm.

Gelukkig daar hebben we Netflix want ik heb hier de serie ontdekt. Ik ben ook echt verslaafd geraakt. Er gaat geen week voorbij dat ik geen aflevering of 2 a 3 heb gezien. Inmiddels zit ik in het begin van seizoen 3 die nog niet heel lang te zien is op Netflix. Hopelijk komt seizoen 4 ook voordat ik aan het einde ben van dit seizoen. Want ik kan anders echt niet wachten om te zien hoe het verder gaat. Ik weet dat ik seizoen 4 wel via me laptop kan zien, maar vind het toch een stuk fijner lekker vanaf een groot televisie scherm te kijken. De ene keer kijk ik lekker lang uit op bed, de andere keer zit ik heerlijk op de bank te kijken. Steeds weer benieuwd wat voor wezens er nu weer in voorkomen.

download

download (3)

download (2)

download (1)

download (4)

download (5)

download (7)

download (6)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nick Burkhardt

Hank Griffin

Eddie Monroe

Julliette Silverton

Sean Renard

Rosalie Calvert

Sergeant Wu

Adalind Schade

Ken jij deze geweldige serie al? Nee dan raad ik je toch echt aan om eens te gaan kijken. Maar pas op voor verslaving…

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

2 thoughts on “Mijn favoriete Netflix serie

  1. Ik ben verslaafd! Wat een goeie serie! Seizoen 1 en 2 heb ik bijna niet gezien maar JW zat te kijken en af en toe keek ik mee.
    Tot ikvan seizoen 3 1 aflevering zag. Ik heb gelijk de rest van 3 meegekeken.

    Nu gaat er geen avond voorbij dat we niet minimaal 2 afleveringen kijken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge