Secret Santa, wat heb ik gekregen van Lieve Engeltjes

image_pdfimage_print

Sinds Daan overleden is kwam ik terecht bij Lieve Engeltjes een mailinglist voor mama,s met overleden kindjes. Hier mail ik met lotgenoten. En nu met kerst missen wij onze kindjes nog meer dan normaal daarom is er bedacht om onder de leden van de lijst waar ik lid van ben Secret Santa te doen. Er werden lootjes getrokken en daar mocht je dan iets moois voor kopen. Ik kwam zelf iets heel moois tegen wat ik graag wilde laten bezorgen bij de mama waar ik het lootje van heb. Alleen dat liep even heel anders dan geland. Deze dame had het toch wel heel druk zo rond de feestdagen waardoor het maar duurde voor ik een bevestiging kreeg. Toen werd ik ook nog eens heel ziek, en wist ik niet zo goed wat ik nu moest doen. Heel lief werd er door iemand anders van de lijst aangeboden iets kleins al te sturen zodat deze mama toch iets onder de boom zou hebben. Dat vond ik wel een heel fijn en lief idee. Want ik kreeg ook nog eens te horen dat het nog langer zou duren voordat ik mijn bestelling zou krijgen omdat het gesneuveld was. Dus pas in het nieuwe jaar kan ik haar pas blij maken met mijn cadeautje. En dan pas zal er hier foto,s komen zodat jullie kunnen zien wat ik heb verstuurd.

Voor nu kan ik jullie wel al laten zien wat ik zelf heb mogen ontvangen. Ik was zo verrast toen ik het uit pakte. Het was zelfs al zo mooi ingepakt vond ik. De ster met zijn naam vind ik wel heel erg bijzonder.

Bedankt lief kerstvrouwtje

DSC_5684

DSC_5691

DSC_5685

DSC_5692

DSC_5694

DSC_5695

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge