Spam je blog januari

image_pdfimage_print

Elke maand zal er nu een artikel online komen waarin jij je blog mag spammen. En ik zal af en toe een paar van de blogs die in de comments staan uitlichten.

Wel zou ik het waarderen als je niet alleen je link neerzet, maar ook even iets verteld over jezelf en je blog. Daarnaast zou ik het lief vinden als je dit wilt delen, zo leren we steeds meer leuke blogs kennen.

Dus kom maar op spam er maar op los…

Ilona is een 17 jarige blogger die blogt over beauty, fashion en lifestyle. Elke vrijdag komt er een DIY online en zo nu en dan een persoonlijke update.
Haar blog: Inspiration for you

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

6 reacties

 1. Nathalie schreef:

  Mijn blog gaat over mijn leven als mama, onderwijzeres en fashion lover. Ik deel de leuke trends voor kids (en mama’s) en musthaves. Elke week heb ik ook een leuke winactie klaarstaan. Ik neem je mee in mijn leventje!

 2. Allaboutbertina.nl is mijn persoonlijke blog over beauty, fashion en lifestyle, kortom alles wat ik leuk vind en mee maak. Dagelijks komt er een artikel online en elke zondag om 16:00 een nieuwe video op het YouTubekanaal.
  Op mijn blog vind je verschillende soorten artikels, van reviews ,FOTD , persoonlijk, informatieve artikelen en nog veel meer. Voor ieder wat wils. Ook ben ik te volgen op sociaal media. Ik zou het leuk vinden als je een keer mijn blog bezocht en een reactie zou achter laten.

 3. Simone schreef:

  Wat lief dat we mogen spammen.
  Ik heb een persoonlijke blog simonevzomeren.nl ik schrijf er over alles wat mij interesseert van gadgets tot mijn ziekte.

 4. Sobeautywomen schreef:

  Wat leuk dat je dit doet, ik heb jou blog ook meteen gevolgd!
  Wij zijn twee dames die niet eens een maand geleden begonnen zijn met bloggen op: https://sobeautywomen.wordpress.com

  Hier bloggen wij over van alles, van beauty tot persoonlijke artikelen en zo nu en dan verschijnt er ook een leuke DIY!
  We zouden het leuk vinden als jij een kijkje neemt op onze blog en ons volgt via bloglovin.

  Liefs

 5. Hoii, mijn blog gaat over beauty, reviews, diy’s, handige tips en nog veel meer. Het was mijn goede voornemen om een blog te beginnen omdat ik echt een make-up fan ben.

 6. Jessica schreef:

  Wat lief dat we mogen spammen. mijn naam is Jessica en ik blog op https://lipsticksandsneakers.wordpress.com mijn Blog gaat over fashion, beauty en nog meer. Mijn Blog bestaat net een paar dagen, want ik ben overnieuw begonnen. Het zou Mega leuk zijn als je een kijkje zou willen nemen. Dat zou Mega lief zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?