Stoppen met postproject + verkoop van snailmail pakketjes

image_pdfimage_print

[social_share]

Na een tijdje dat ik met plezier heb geschreven met vele leuke meiden, mooie dingen heb mogen delen en heb mogen ontvangen heb ik besloten om ermee te stoppen. Niet zomaar, ik vond het een moeilijke beslissing nog steeds wel omdat ik het met veel plezier deed. Maar de stress om de kosten werd te veel waardoor ik niet meer echt met plezier bezig was met het schrijven. En schrijven moet juist een leuke ontspanning zijn. Ben momenteel met andere dingen bezig in me hoofd wat een stuk belangrijker is dan mijn postproject. Wie weet kan ik het ooit weer oppakken maar voor nu wil ik de rust in me hoofd terug, en me minder zorgen hoeven maken om de kosten wat dit met zich mee brengt.
2013-05-10 12.39.02         2013-05-11 14.34.28
Deze 2 brieven gingen nog op de post    En ik kreeg zelf van een onbekende de Donald Duck

Nou heb ik natuurlijk heel veel hobby spulletjes in de tijd verzameld, en dacht kan best wel wat weg doen. Misschien zijn er die interesse hebben in kleine snailmail pakketjes die ik zelf zal samenstellen (dus wat je krijgt is een verassing) tegen betaling van 6,50 euro.
Wat kan je een beetje verwachten wat erin zit: Mooi papier, lintjes/touwtjes, briefpapier, zelfgemaakte enveloppen, stickers, plaatjes, labels enz… Zo kan ik misschien nog iemand blij maken met wat mooie spulletjes.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

7 thoughts on “Stoppen met postproject + verkoop van snailmail pakketjes

  1. Wat zonde dat je ermee stopt meid! maar het is volkomen begrijpelijk! Hopelijk vind je gauw je welverdiende rust weer even terug 🙂 komt vast wel goed!!

  2. Jammer dat je stopt, maar begrijpelijk.
    Wel fijn dat je er heel veel plezier in hebt gehad!

    Je kan mij wel blij maken met een pakketje 🙂

    Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge