Take a look at my life 13

image_pdfimage_print

Heb het afgelopen week wel erg druk gehad, beetje teveel van het goede. Moet weer even de goede balans terug vinden. Het was best wel een fijne week, maar voor mijn lichaam beetje teveel geweest. Deze week ga ik even een stapje terug nemen, maar natuurlijk niet gelijk alleen maar thuis zitten. Nu neem ik jullie eerst mee naar afgelopen week.

Mijn week begon met de sportschool, en de volgende dag heb ik echt een drukke dag gehad. Toen ben ik naar Annelies geweest, samen naar Tuinland gegaan. We zouden eigenlijk samen in de tuin bezig gaan, maar het weer was er zeker niet mooi genoeg voor. Het was alleen maar aan het regenen. Na Tuinland even haar dochter en vriendinnetje van haar opgehaald. Toen was het alweer tijd voor mij naar het ziekenhuis te gaan voor maatschappelijkwerk. Daarna nog even snel door de regen gefietst naar Musjes, want mijn favo verkoopster moest ik even afscheid van nemen. Het was haar laatste dag. Ik kwam drijfnat aan, ik dacht kan wel even die 5 minuten. Gelukkig had ik een extra broek bij me. IMG_20160406_170322Ik probeer weer wat gezonder te eten, ook iets minder koolhydraten. En nee dat valt niet mee om het gezonde weer echt helemaal op te pakken. Ik maakte eieren in cupcake vorm met wat spekjes en kaas. Daarbij een wrap met kruiden roomkaas en kalkoenfilet.IMG_20160408_190403
IMG_20160408_190516Een dagje bij een vriendin geweest in Zuidbroek. Lange maar fijne dag geweest. Veel over emotionele dingen gehad, in de hoop dat ik eens goed zou gaan huilen. Het echte huilen is niet gebeurd, het bleef bij een paar enkele tranen. Lekker met de hondjes gewandeld en langs het hertenkamp gelopen. S,avonds blijven eten en pas laat daar vertrokken. Iet te laat vanwege de volgende dag. Want moest toen al om 10.00 in het ziekenhuis zijn. Na het ziekenhuis nog lekker naar de yoga geweest. Begin van de week trouwens nog cardio gedaan in de sportschool.IMG_20160409_143518Binnenkort gaan we op kraambezoek, dus er moest geschopt worden. Stiekem vond ik dit wel erg leuk, ondanks ik er eerst ook wel tegenop zag.IMG_20160409_160952Ik kreeg zomaar een cadeautje van mijn man. Ik was ineens weer sims aan het spelen, had ik zin in, maar al heel lang is sims 4 er. Daar hadden we het even over, en een paar dagen later wat ik niet had verwacht lag er een pakje in de brievenbus. En daar zat dus de sims 4 in. Leuk leuk leuk.

Op de kinderboerderij maakte ik een lief filmpje, wat zijn de geitjes al gegroeid zeg. Gaat echt veelte snel.

Ook bij het hertenkamp maakte ik een filmpje, vind dit zulke leuke diertjes.
IMG_20160410_133213De laatste dag van de week, wauw wat een dag. Ik ben op een waanzinnige plek geweest. Het heet Mirre en is een opleiding instituut. Maar speciaal op jezelf gericht om jezelf beter te leren kennen en aan de slag te gaan voor jezelf. Ook wel opleidingen waar je anderen mee kan helpen. Hier ga ik nog even een andere keer verder op in, dit heeft namelijk veel indruk op mij gemaakt.

Fijne week, gaan jullie nog iets leuks doen?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge