Take a look at my life 21

image_pdfimage_print

IMG_20160606_114107De week aten we tussen de middag warm omdat mijn partner middag dienst had. Zo had ik de pita broodjes alvast klaar gezet, waar we shoarma in hebben gedaan. Probeer altijd een beetje makkelijk te eten in de middag, vind het namelijk zelf niet zo fijn dit warme eten in de middag. Gelukkig is het eens in de drie weken dus valt het wel mee. Ja ik eet vaker wel warm tussen de middag maar dat is dan gewoon lekker een wok maaltijd of gebakken eieren. Om niet teveel brood binnen te krijgen. Maar tussen de middag gewoon groente aardappelen en vlees te eten vind ik helemaal niks. IMG_20160606_164754 (1)Diezelfde maandag moest ik nog op pad voor het Vlinderkindcafé. Ik had met de beide Kruidvat geregeld dat ik mocht terug komen voor wat spulletjes. Maar niet rekening gehouden met dat ik gewoon twee grote dozen mee kreeg. Heb het dan nog maar even laten staan, want moest nog meer doen. Ben toen even rustig naar de Primark geweest. De eerste keer hier in de stad. Wilde wat makkelijke kleding kopen voor bij Mirre. Heb dan ook voorzichtig gedaan, om niet teveel geld uit te geven. Dat vind ik zonde want dat kan ik goed gebruiken voor mijn behandeling. Maar soms heb je wel even iets nieuws nodig. Ben dus leuk geslaagd daar voor twee zachte broeken een shirt met lange mouwen en een vest. Daarna snel terug naar Kruidvat de dozen opgehaald en naar huis met de bus. Viel niet mee met al die zooi, maar ben thuis gekomen. Gelukkig hoefde niet alles mee naar Gouda een gedeelte ervan. IMG_20160606_222712Nog even een mooi avond plaatje voor het slapen gaan.IMG_20160607_074726Ja toen was het zover, dit ging mee naar Gouda. De grote tas zat vol met doosjes nivea sun voor de goodiebags. En in de andere tas zaten kleine pakketjes die ik zelf heb gemaakt. Met steentjes waar een mooi en krachtig woord op heb geschreven. En daarbij mijn eigen visitekaartje. Op naar Gouda zeg ik maar.IMG_20160607_113937Na een trein reis van zo,n twee uur kwam ik aan op Gouda. Daar heb ik even moeten wachten op de lift die ik kreeg naar de locatie. Maar dat was geen straf het was heerlijk weer. Jullie hebben al kunnen lezen hoe de dag was, maar heb je het niet gelezen kan je het hier terug lezen.IMG_20160607_221046De buit van de dag. De tasjes heb ik zelf aan mee geholpen, maar zo leuk dat ook ik natuurlijk terug naar huis ging met een tasje. En wat was het mooi alle foto,s van onze kindjes aan een lijn die daar hingen. Ik kreeg een lief draakje van iemand die ik online al kende, ze moest aan mij en Daan denken toen ze hem tegen kwam. En ja een mooie bos bloemen gekregen voor de hulp voor het opzetten.IMG_20160609_154624

IMG_20160609_154707De mooie bloemen die ik kreeg, ben zo gek op al die gekleurde bloemen.IMG_20160612_104356Ik kreeg zaterdag bezoek van mijn vader, dat was al weer een tijd geleden. Ik ontmoette zijn vriendin voor het eerst. Ik kreeg een mooie bos bloemen. Ik zag er best een beetje tegenop dit bezoek. Maar het viel me best wel mee. Het was gezellig en in de avond gingen we heerlijk uiteten. We waren er pas nog geweest, maar dat vonden we niet zo heel erg.

Zijn jullie ook zo gek op die gekleurde bloemen?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge