Take a look at my life 30

image_pdfimage_print

Deze week is even helemaal anders dan normaal. Ik heb geen tijd gehad voor foto,s te maken omdat ik een hele bijzondere drukke week heb gehad. Het ging hier eigenlijk om 4 volle dagen. Hierover kan/wil ik niet vertellen. Wat ik wel kan vertellen is dat het me heel goed heeft gedaan de week en me zoveel zelfvertrouwen heeft gegeven. Daarna was ik gewoon thuis en kon ik wel even wat rust gebruiken. Vrijdag heb ik dan ook bijna de hele dag me verstopt in bed, alleen hebben we nog even boodschappen gedaan.Zaterdag hebben we eindelijk nieuwe steentjes gekocht voor het plekje van Daan. We hebben het hele plekje leeg gehaald en schoon gemaakt. Zijn mooie nieuwe steentjes neer gelegd. En heeft hij twee nieuwe knuffels gekregen, aangezien de andere lelijk geworden zijn. Zo worden er steeds even nieuwe knuffels neergezet. Deze stonden eerst bij ons op het rand van het bed. Nu mag Daan er steeds een tijdje van genieten.

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

× Hoe kan ik jouw helpen?