Take a look at my life 35

image_pdfimage_print

IMG_20160912_144739Afgelopen maandag was het alweer twee jaar geleden dat Daan overleed. En daar wilde we even extra bij stil staan. Zoals beloofd krijgt hij elk jaar zijn ballonnen in de hemel. We schreven er een mooie boodschap op voor hem. Deze dag keken we ook nog even naar de dvd van de crematie. Blijft raar om mezelf terug te zien en daar te spreken. Maar nog altijd trots dat ik het heb gedaan toen.
IMG_20160913_132810Dinsdag was het weer zover om naar Mirre te gaan. Alleen wat was het warm om dat stuk van de bushalte te lopen met die zware tassen. Ook had ik nog maar een paar dagen nieuwe schoenen en flinke blaren op mijn hielen ervan, dus ik besloot al snel ze uit te doen en op blote voeten over het pad erheen te lopen. aangekomen op Mirre heb ik mijn tassen neer gegooid en gaan zitten bij degen die er al waren. Een koud ijsje kreeg ik, dat was wel even heerlijk om zo te mogen bijkomen.IMG_20160914_121038Ik bedacht om lekker een salade mee te nemen van thuis, zo had ik woensdag middag iets anders te eten dan brood. Nog even buiten eten voordat ik mijn sessie zou krijgen.
IMG_20160915_113143Na mijn sessie was ik zo moe dat ik eerst maar ben gaan slapen, om een paar uur later pas wakker te worden. En daarna besloot ik te gaan wandelen. Ben echt een hele tijd weg geweest alleen. En maakt twee mooie kiekjes.IMG_20160915_113231Ik was nog niet heel lang terug van de wandeling en mijn aanspreek punt (voelt als vriendin) stelde voor om samen muziek te luisteren. Maar had eigenlijk geen zin, dus ze ging alleen de grote zaal in. Toch kwam ze later terug omdat ze mij toch mee wilde krijgen, niet om muziek te luisteren maar om erop te dansen. Dansen op gevoel. Ik liep toch mee, en stond even af te wachten. uiteindelijk stonden we samen op de Backstreet Boys te dansen. Wat was dat heerlijk deze beweging.IMG_20160916_200910Donderdag had ik echt helemaal nergens zin in. Heb bijna de hele dag buiten gezeten. Mijn boekje uitgelezen, was binnen twee dagen uit. Zo zonde zo snel, maar het was een fijn boekje om te lezen. Toen ben ik toch maar een klein stukje gaan lopen, en ergens daar op een bankje gezeten. En deze foto dus genomen.IMG_20160917_170145Ik ging het weekend in mijn uppie naar de film, waar ik al een stuk over geschreven heb.

Ga jij weleens alleen naar de film toe?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge