Take a look at my life *week 12*

image_pdfimage_print

Het was een week van vrij weinig kunnen doen en ziek zijn. En toch gaat het hier door als je mama bent. Had weer eens een buikgriepje te pakken, wat echt niet leuk was. Dus van het huishouden na maandag kwam het er niet meer van. Alle aandacht ging naar het ziek zijn en natuurlijk naar Max die wel gewoon van alles nodig had. Dan is het wel lekker als hij even een dagje bij de kinderdagverblijf is, dan kan je ook even uitrusten.

En dinsdag heb ik eigenlijk steeds als hij op bed lag ook in bed gelegen. Zo rot voelde ik me. Maar we hebben het weer overleefd. Ben zelfs gewoon naar het consultatiebureau geweest, toen voelde ik me al weer iets beter. Maar helaas de dag erna was het weer mis. Toch die vrijdag wel de stap gewaagd samen met de auto Max weg gebracht naar de kinderdagverblijf en boodschappen wezen doen. Daarna had ik nog een afspraak, die ik zeker niet wilde afzeggen. En gelukkig was het tijdens de afspraak alles rustig. Vanaf het weekend is het echt wel over, en kan ik ook weer normaal eten. Hopelijk blijft het nu weg de griep, heb er nu wel genoeg van na een paar keer snel achtereen.

Al die verschillende koppies ik vind het echt heerlijk om te zien. Geen blik is hetzelfde, maar ondeugend dat hij is hihi. Ja dat zeker wel.We zijn sinds een paar dagen begonnen aan een bordje pap in de ochtend, omdat hij zo boos werd als zijn papfles leeg was. Hij haalde daar dus geen voldoening meer uit. En ja een bordje pap vult natuurlijk ook meer dan een papfles. Hij vind het prima zo,n bordje pap eten.Steeds weer even wat anders op brood doen. Hij had al weleens een pannenkoek op met appelstroop, maar zaterdag deed ik het op zijn brood. En ja zoals gewoon lekker proppen met het brood. Want eten is zo lekker. Maar echt vreselijke kleefspul als je het weer schoon moet maken. Maar hij genoot weer lekker van zijn broodje in de middag.

Was jij ook al geveld door de griep?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge