Take a look at my life *week 13*

image_pdfimage_print

Het is vandaag tweede paasdag en ben ik dus wat verlaat met mijn weekoverzicht. Het was in de ochtend de bedoeling op verjaardag bezoek te gaan. Maar de auto maakte een hoop herrie. Er kwam hulp en nu is de auto meegenomen. We wachten nu op vervangend vervoer, en als het even meezit kunnen we alsnog vanmiddag op verjaardag bezoek. 

Het was weer een week van, alweer ziek zijn. Ik was net beter en toen begon het weer in de nacht dat ik moest spugen en aan de diarree was. Dit keer duurde het twee dagen, maar is best vervelend als je zo ziek bent en je op de fiets in de regen je kind naar de opvang moet brengen. Maar zo,n dag is dan wel even fijn dat je de rest van de tijd aan jezelf kan denken en terug naar bed kan. Gelukkig duurde het dit keer niet zo lang, en hopelijk blijft de griep nu echt weg. Heb mijn portie wel weer gehad.Ik begon de week met schoonmaken, eerst de keuken. Toen de woonkamer, en de wc,s. Ja ook dit hoort erbij om te doen, vind het nooit zo leuk schoonmaken. Maar om alles vies te laten worden is nog erger.Het was heerlijk weer en ik was weer opgeknapt en daarom ging ik samen met Max op pad voor wat boodschappen te halen. Om een beetje te besparen ga ik nu eerst naar de Aldi en de rest haal ik bij de Albert Heijn. En ook niet meer elke dag naar de winkel, het liefst samen met de auto voor de hele week boodschappen halen. En soms even wat verse dingen nog halen in de week.Mijn mannetje even een lekkere lange vinger weg werken. Hij is zo gek op eten, en dit gaat er dus zeker wel in.Kip in het pannetje maken, inmiddels eet Max bijna volledig met ons mee. En ook dit ging er prima bij hem in.Zijn papa had een lekker toetje mee genomen voor ons, en daar moest slagroom op. Dus Max kreeg hetzelfde als ons. Nee dit doen we echt niet dagelijks. Maar zo nu en dan mag dat best wel, ook voor Max dus.Geen zin in boontjes te eten die we zouden eten. Dus ben ik naar de snackbar gegaan om lekkere patatjes te halen. Dit viel prima in de smaak bij ons. Max heeft er ook wat van gegeten, maar daarnaast gewoon een gezond hapje erbij.Dit doet hij al regelmatig in de woonkamer, maar nu dus ook in zijn bed. Gaat hij op zijn knieën zitten als hij wakker is, gek kind is het ook.

Ik en Max gingen naar het ouder kind café in de bibliotheek. Dikkie Dik kwam op bezoek en daar wilde we wel even heen. Zodra Dikkie Dik zat was ik mijn kind kwijt hij tijgerde er meteen heen. Wat een dapper kind heb ik toch. Hij was echt de enige die dat deed. En op de foto met hem was ook een feest. Even aaien en zo vrolijk werd hij ervan. Een super leuke herinnering gemaakt.Wat is het toch een ondeugd, steeds maar op zijn buik draaien als ik met hem bezig ben. Nou dan maar even een kiekje van dit ondeugende jongetje maken. Hij staat er heerlijk op zo.

Nog een hele fijne tweede paasdag.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge