Take a look at my life *week 22*

image_pdfimage_print

Vorige week lukte het me niet om de weekoverzicht af te maken, de tijd en de energie ontbrak mij. En daarom heb ik besloten te wachten en er twee weken van te maken. Extra veel leuke kiekjes. Weer genoten van zonnige dagen, en wat meer rust genomen want dat blijk ik toch wel nodig te hebben nu. Ook dit weekend hebben we besloten te kijken hoe Max erop reageert als we uitslapen. Zaterdag ging ik er pas om 9.00 uit en Max vond het helemaal prima, en zondag was het zelfs een half uurtje later dat zijn papa hem eruit haalde. Denk dat we dit vaker gaan doen in de weekenden als hij zo makkelijk blijft ermee. Het even wat losser laten in de weekenden, want ook wij kunnen wel wat rust gebruiken. Zeker als je soms ook slecht slaapt door de warmte. Max hoor je nooit huilen in de ochtend om ons wakker te maken, wel heel bijzonder dat hij zo lekker kan uitslapen…Het gebeurd niet vaak meer dat ik overdag even mijn ogen sluit, maar soms is het toch wel even nodig. En als Max dan toch op de kinderopvang is dan kan ik er ook even gebruik van maken. Ik was echt even heel moe en heb zo de hele middag geslapen. Blijkbaar nodig dus. Voorheen deed ik dit veel vaker, voordat Max er was. En toen Max nog heel klein was en ook s,nachts nog kwam voor een fles deed ik het ook nog weleens. Nu dus echt nog maar heel weinig.Monkeyplate gemaakt voor mijn binkie, waar ik al bang voor was is dat hij eigenlijk alleen de druiven op at. Tomaat per ongeluk een stukje omdat hij niet oplette wat hij pakte. En de komkommer stopt hij wel in zijn mond, maar moet er nog weinig van hebben. De avond ervoor at hij de paprika wel op en nu knabbelde hij er even aan maar opeten niet dus. Maar bied het gewoon zo nu en dan aan, en we zien wel wanneer hij het echt gaat eten. Hij krijgt genoeg gezonde dingen te eten, en al deze dingen eet hij wel als het gebakken door een gerecht heen gaat.Een heerlijke rustige avond voor de tv met een lekker borrelhapje. Altijd goed zulke avonden.Het ziet er echt zo schattig uit het knabbelen aan de paprika, lekker proeven ervan maar opeten toch maar even niet. Komt vast nog wel.Het liefst wil Max nu steeds meer dingen zelf doen, brood eten doet hij al een tijdje zelf en fruit ook. Sinds een week mag hij ook van mij sommige avond maaltijden zelf eten met zijn handen. Rijst bijvoorbeeld dus niet, dat doe ik nog even liever zelf. Maar met het toetje begint het wel wat lastig te worden, hij pakt steeds de lepel af als ik hem in zijn mond wil doen. Maar er komt dan dus niet echt meer iets in zijn mond. Lekkere kliederbende dat wel, maar het echt zelf doen kan hij nog niet. Het valt ook niet mee om dan de lepel ook weer terug te krijgen…Er bloeien weer rozen in onze voortuin, we hebben zowat alles in de voortuin eruit gehaald. Maar deze laten staan. En terecht want wat is hij mooi weer nu hij in bloei staat.Het was weer lekker weer om in de tuin te zijn. Nou eerlijk gezegd was het me iets te warm. Heb daarom Max een uurtje laten spelen in de tuin en daarna zijn we lekker naar binnen gegaan. Ik voelde me niet zo lekker in het warme zonnetje. En zodra we binnen waren, ging het beter met mij. En Max vermaakt zich gelukkig ook binnen wel.Lekkere dondersteen, wij waren onderweg om weg te gaan. En hadden de gangdeur al open gezet, maar waren nog niet helemaal klaar om weg te gaan. Dus Max dacht ik vermaak me wel even met de schoenen. Alle schoenen van het rekje gehaald, wat een boef. Maar natuurlijk erg grappig om te zien.We waren lekker aan het dollen, Max haalt vaak de teigertjes van je bank af en is er helemaal gek mee. Dus geen wonder dat er een grote glimlach op zijn gezicht te zien is.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge