Grote jongens kamer

image_pdfimage_print

Wanneer ik aan een grote jongens kamer denk voor Max zijn we nog wel even zoet met bedenken wat we gaan doen ervoor. Want hij is nog lang niet toe aan een grote jongens bed, dus zal er voorlopig niets veranderen in zijn kamer. Maar stiekem is het al wel leuk om er over na te denken hoe het zal zijn als hij echt een grote jongens kamer zou hebben. Zelfs hebben we al iets heel leuks voor deze nieuwe kamer gekregen. Jammer dus dat we het nog lang niet kunnen ophangen, maar ben er echt heel blij mee. En hopelijk vind Max het straks ook heel leuk voor in zijn kamer.

Peuterkamer

Wat is het leuk om online rond te kijken voor onze kleine man, om over een jaartje of één anderhalf zijn kamer te veranderen in een peuterkamer. Want ja kleine jongetjes worden ook grotere jongetjes. En dan moet het baby spul natuurlijk uit zijn kamer. Voor nu nog niet nodig, maar een beetje inspiratie opdoen is nooit verkeerd. Ik heb echt nog geen idee hoe we dit gaan invullen, maar tijd zat om daar over na te denken. Het enige wat ik weet is dat zijn meubels nu eruit moeten en er een peuter bed moet komen en een nieuwe kast. 

Wereldkaart

Ik heb namelijk een hele gave wereldkaart besteld, ze hebben heleboel soorten wereldkaarten en kon dan ook bijna niet kiezen. Toen ik kaarten zag met allemaal dieren erop, wist ik het zeker zoiets moest het gewoon worden. Alleen daar hadden ze ook weer zoveel soorten van. Toch heb ik een keuze gemaakt. En je kan ook nog de keuze maken waar je de kaart op wilt hebben, op canvas of hout en nog veel meer keuzes. Ik koos voor een schoolplaat, dat vond ik echt het leukste als ik denk aan de grote jongens kamer van Max. Toen hij binnenkwam schrok ik wel even van de grootte van de kaart, maar niet bij stilgestaan dat straks de commode uit zijn kamer gaat en er een nieuwe kast komt. Zodat er meer ruimte overblijft in zijn kamer. 

Foto op hout

Sommige vinden het misschien ook leuk voor op de peuterkamer een foto van het gezin op te hangen, en tegenwoordig kan je ze laten afdrukken op hout. Hoe leuk en stoer is dat voor een peuterkamer. Toch zou ik er zelf niet zo snel voor gaan, en daarom ben ik enorm blij met de wereldkaart die we voor hem hebben besteld.

Het zusterbedrijf van wereldkaarten daar kan je al je mooie foto,s op hout laten afdrukken, en nu vind je er ook leuke kortingen voor vaderdag. Want dat komt er ook snel aan. Dus wil je iets moois geven aan de vader van je kinderen of klein kinderen, laat nu je foto afdrukken op hout.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge