Take a look at my life *week 31*

image_pdfimage_print

Wat was het een drukke week zeg. Als eerste begon de week met een bezoekje aan de kinderarts, en belde ik de praktijkondersteuner af omdat ik het niet zou redden om daar op tijd te zijn. Zou eerst samen met mijn man naar het ziekenhuis gaan, maar die was niet helemaal lekker. Dus kon ik niet naar beide afspraken.Dinsdag stond weer in het teken van de voetjes van Max, eerst een echo van zijn heupjes. Maar dit bezoekje liep nogal uit, dus hebben we best een tijd in het ziekenhuis gezeten. Met uiteindelijk een heel moe en huilerige Max. Zo zielig als het zo druk is voor hem en zijn rust niet kan vinden. Woensdag had ik een afspraak bij Lentes waar ik alleen naar toe ging, het is fijn dat mijn man nu vakantie heeft en dus er voor Max kon zijn. En dan donderdag zijn we naar het consultatiebureau geweest. Toen was het alweer vrijdag en ben ik nog even een dagje bij Mirre geweest. Dit zal waarschijnlijk voorlopig de laatste keer zijn daar, waar ik wel erg verdrietig van wordt. Maar het is tijd voor andere hulp. Het weekend is voor rust, even geen afspraken voor mij. Wel een man samen met zijn broer aan het klussen in de tuin voor een nieuwe tuindeur aan het maken. En ik hou me bezig met Max en het huis.Dit is toch zo genieten een mooi moe mannetje tegen me aan na een fles te hebben gedronken. Deze momenten koester ik heel erg, en denk ik ook aan als ik met mezelf aan het worstelen ben. Hier doe ik het toch allemaal voor. Een tevreden mannetje.Even een heerlijke avond hebben, en daar hoort ook iets lekkers bij. We besloten lekker kip spiesjes te maken. Zo onwijs lekker.Genietmomentje met mini donuts.Fijn in het zonnetje zitten na een heerlijke wandeling naar de hunebed toe. Was mooi op tijd bij Mirre zodat ik echt even kon genieten van de natuur daar. Dit was heerlijk geweest samen met Max, maar die was lekker bij papa thuis gebleven.Voor dat ik de bus in stap naar Groningen nog even wat eten, want helemaal tot thuis red ik dat gewoon niet met een lege maag. Dus even lekker genieten van patatjes en snacks.Bijna weer thuis van een sessie bij Mirre, was een heerlijke dag. Nu moe en voldaan thuiskomen. En kijk eens hoe mooi een regenboog te zien.Wat kan hij dat al goed, zijn hoofd omhoog houden. En ook steeds langer gewoon dat hij heerlijk zo op zijn buikje ligt te kijken naar alles om zich heen. Zo trots op hem.
Deze avond wilde meneertje absoluut niet gaan slapen, moe was hij zeker wel Maar het was alleen maar huilen. Zelf in de armen van papa en mama wilde je niet ontspannen. Het enige wat hij dan fijn vind is als je met hem door de kamer wandelt en wat heen en weer wiegt. Uiteindelijk is hij na een hele tijd toch lekker gaan slapen. Tot pas weer in de nacht een fles gevraagd.
Zondag even aan de wandel geweest samen met Max, dit doe ik echt veelte weinig. Alleen als ik voor afspraken de deur uit moet dan wandel ik met hem, en als ik even boodschappen ga doen. Verder kom ik er eigenlijk niet aan toe. Nu moest ik er gewoon echt even tijd voor maken. Dus heerlijk een wandeling gemaakt, en op de terugweg nog even een paar boodschappen gedaan.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Take a look at my life *week 31*

  1. Wat een ontzettend lieve foto van jou en Max samen. Mooi!
    Fijn dat je nu hulp krijgt bij Lentis. Zij staan goed aangeschreven en ik hoop dat ze je adequaat kunnen helpen. Liefs van Corrie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge