Take a look at my life *week 4*

image_pdfimage_print

Afgelopen week is het stil geweest op mijn blog. Geen artikelen online omdat ik soms gewoon echt even niet weet wat ik nu weer moet schrijven. Zelfs de zwangerschap update was blanco, omdat ik niet echt nieuws te vertellen heb. Het gaat goed met de kleine en geen verdere bijzonderheden. Dat vind ik eigenlijk wel fijn dat de zwangerschap nu rustig verloopt. En gisteren zou deze online komen, maar kwam er niet aan toe vanwege het vieren van mijn verjaardag. Vandaag ben ik jarig en ben ik 36 geworden. Ik vind mijn verjaardag niet zo van belang, maar het blijft toch wel leuk als je berichtjes binnen krijgt dat mensen aan je denken op deze dag.Een lekkere lunch van brood met gebakken ei, champignons en tomaat. Verder was het een rustige dag.Ik ben aan de schoonmaak geweest, de week kwamen er mensen over de vloer. En aangezien de meeste kasten nu leeg zijn gaat het stoffen ook een stuk makkelijker. Ondertussen zijn we steeds meer dingen aan het opruimen en inpakken. Ja want over een maand krijgen we eindelijk de sleutel van ons nieuwe huis. En dan kan het echt beginnen.Natuurlijk moest er woensdag weer gewerkt worden op de kinderboerderij. Ik ben het nu wel aan het aftellen. Het fietsen erheen is alles behalve leuk. Ik krijg vreselijke pijn in mijn bekken, dus verder dan alleen deze keren naar de kinderboerderij fiets ik niet meer. Nu nog 4 keer en dan stopt het volledig daar voor mij.Ik besloot nog even voor deze maand een sessie te doen bij Mirre en ben de hele dag op pad geweest. Het liep ook lekker uit omdat er met de heenweg iets mis ging. De bus die ik altijd neem bestaat ineens niet meer. En ik had het niet van te voren na gekeken. Dus ineens kwam er een andere bus, maar wel 3 kwartier later zodat ik nooit op tijd op me afspraak kon komen. Ben uiteindelijk wel bij de halte opgehaald zodat ik het kwartier niet meer hoefde te lopen. Had namelijk al zolang gewacht dat ik heel veel pijn had en het dus welkom was even dat stukje met de auto te doen. Zit je daar gezellig te kletsen, zegt ze ineens wanneer had je nou je afspraak. Bleek een half uur eerder al, dus zei navragen. Maar ze had even rekening gehouden met dat ik even kon bijkomen van de reis. Daarna heb ik een sessie van 3 uur gehad, en merkte ik dat ik dus niet meer met de bus daar weg zou komen. Gelukkig werd ik naar Emmen gebracht nadat ik nog even heb kunnen kletsen en bijkomen. En was het al laat en ging ik maar wat eten voordat ik de bus naar huis zou nemen. Daar heb ik dus echt heerlijk gebruik van gemaakt.En toen was ik thuis en helemaal kapot. Dus lekker op bed met een serie en helemaal niets meer die avond.

Vrijdagavond zijn mijn partner en ik lekker uiteten geweest, helaas geen foto,s van. Omdat ik mijn mobiel thuis liet. Aangezien ik niet veel broeken meer heb die aankunnen, heb ik er eentje die heerlijk zit maar geen broekzakken in zitten. Dus dan maar een keertje geen foto,s van het lekkere eten.Zaterdag kwam mijn vader op verjaardag bezoek, dat is ook al heel lang geleden geweest dat hij voor me verjaardag kwam. Dat krijg je door die afstand. Maar het is prima, ik hecht geen waarde aan het vieren van mijn verjaardag. Kreeg een mooie blos bloemen van hem, ook nog een vingerhoedje met een olifantje erop en een bol.com kaart.

Zondag zou ik de hele dag niets doen en in de avond nog bezoek van mijn schoonfamilie krijgen. Maar de dag liep iets anders. Ik zat gewoon heerlijk op de bank serie te kijken. En wilde even op mijn mobiel kijken. En helaas, zwart beeld. En dit bleef zo. Hij was gewoon niet meer aan te krijgen. Dus besloot ik nog even snel de stad in te gaan om hem naar de winkel te brengen. Nu ben ik hem voorlopig kwijt. Kan wel 2 a 3 weken duren voordat hij gemaakt is. Gelukkig nog wel garantie op. Maar best wel kut zonder, nu merk je pas hoe handig dat ding is. Heb nu wel een leen ding van me schoonouders. Maar die is zo antiek dat hij zo traag is dat er niets op kan. Kan er mee bellen (belangrijk als ik weer naar Mirre ga voor 2 dagen) en whatsapp en telegram staat erop. Daar houd het dan echt mee op. Zelfs facebook lukt niet daar is hij echt te traag voor. Maar het afkicken vind ik niet zo,n probleem, maar dat mijn gemak van dingen weg is. Ik denk dan ook dat voor de volgende keer weinig, of gewoon geen foto,s online komen.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge