Take a look at my life *week 4+5*

image_pdfimage_print

Weer een twee wekelijkse update van mijn leventje. Wat voel ik mij veel beter dan een tijd geleden en ik kan me juist nog zo goed herinneren dat ik zo onzeker en het moeilijk had in het moederschap. En daar is nog maar weinig van terug te vinden. Alles gaat nu vanzelf en het is echt heerlijk om moeder te zijn van ons aapie. Toch zou ik er graag meer met hem erop uit willen, maar tot nu toe zit het weer vaak niet mee. En weet niet zo goed wat te doen buiten met hem. Ja ik wil heel graag met hem naar de kinderboerderij (en dat gaan we zeker doen als het weer het echt toelaat) En ik wil zo graag gaan zwemmen met hem, maar dat heeft me al die tijd tegen gehouden omdat ik dat best wel een dingetje van onzekerheid vind. Maar toch ga ik denk binnenkort deze stap zetten. Max moet ook echt gaan wennen aan water en dus kopje onder, want zelfs in bad doen gaat hij niet kopje onder omdat ik het best wat spannend vind hoe hij daarop reageert. Voor nu kunnen jullie weer meekijken met de afgelopen twee weken. Een lekker broodje ei voor Max, en hier zei hij zeker geen nee tegen. Hij heeft toch heerlijk het hele broodje op gesmikkeld. Hij kan ook zo lekker eten. Daarom stond ik verbaasd toen ik hem een tweede keer dit gaf hij helemaal niet wilde hebben. Hij heeft toen alleen de korstjes op gegeten. Maar dit hoort er ook bij, de ene keer alles eten en dan ineens even geen zin erin hebben. Dat gebeurd dus maar weinig dat hij iets echt niet op eet

Vandaag ging ik een flinke trein reis maken naar Utrecht. Max was door opa en oma opgehaald om daar de hele dag te zijn. Zo kon ik naar de terugkom middag van het moeder baby unit waar ik opgenomen ben geweest. Even een dagje voor mij, dit was wel heel fijn. Al viel die terugkom middag een beetje tegen, er waren er maar drie van de groep die ik kende. En eerlijk gezegd niet veel contact mee gehad die middag, aangezien in als eerste binnenkwam en ik dus helemaal aan de andere kant van hun zat. Hierna had ik op het station van Utrecht met mijn moeder afgesproken, samen wat gegeten. En ze zou met mij mee met de trein naar mijn huis gaan. Ze bleef een nachtje logeren, zodat ze even tijd met mij en Max had. Dit was echt heel gezellig, we zijn die ochtend naar het voorlees uurtje geweest in de bibliotheek. Wat vond Max het leuk, en zijn mama en oma genoten er ook zo van om hem zo te zien. En wat vond ik het fijn om te laten zien aan mijn moeder dat ik zo geniet van Max en dat het goed gaat. En dat ik (ja daar komt hij) een goede moeder ben. Want dat durf ik nu wel te zeggen, daar geloofde ik eerst helemaal niet in. Maar het is echt zo, ik doe het gewoon goed met hem en we genieten zo van elkaar. Het voelt echt dat hij geen betere moeder kan wensen dan die hij in mij heeft.

Deze week ging ik even shoppen bij de Primark, Max was op de kinderopvang dus tijd voor mijzelf. Hoefde deze dag ook niet naar EMDR, dus lekker even ME TIME. Het was bedoeld voor mijzelf te shoppen, best een beetje mislukt. Heb twee bloezen gekocht, waar er eentje van terug gaat. Dus het meeste geld ging toch weer naar kleding voor Max.

Ja ik kon dit gewoon echt niet laten liggen, zo geweldige kleding hebben ze er voor kids. En kon de afdeling echt niet overslaan. Dus kocht ik twee hele stoere setjes en schoentjes voor hem.

Zaterdagochtend zag ik dat het sneeuwde, nee het bleef niet liggen. Maar Max kon het vanuit de box bewonderen. Ben zo blij dat de box al een tijdje daar voor het raam staat. Kon eerst niet omdat er nog een bankje stond die weg moest. De box stond eerst achter onze bank, dus helemaal achteraf en zo hoorde hij er niet helemaal bij. Nu is het veel gezelliger en kan ik hem ook gewoon in de gaten houden wat hij allemaal doet in de box. Natuurlijk tijgert hij ook veel door de woonkamer heen. Alleen soms heeft hij wat minder prikkels nodig en is hij lief aan het spelen in de box.

Wie kwam op dit idee, ja mijn vader die zaterdag op bezoek was geweest. Vanwege mijn verjaardag. Wij ontbijten dus nooit op deze manier. Hij bracht ons op een idee, dus die avond was ik nog naar de winkel gegaan. En aangezien zondag voor mij uitslaap dag is, zorgde mijn schatje voor het ontbijt. Uitslapen is er trouwens nog weinig bij, zelfs als je dus wel de kans krijgt ben je nog rond 9.00 uit bed.

Van mijn vader kreeg ik een bos bloemen, vind ze altijd zo mooi en kleurig. Dus leuk voor op de foto te zetten. Daarnaast kreeg ik nog een cadeaukaart van BOL.com, dat wordt iets leuks uitzoeken… Maar wat?
Hebben jullie leuke tips om uit te zoeken op BOL.com?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge