Happy monday [2]

image_pdfimage_print

♥ Ik ben samen met mijn moeder en Max naar het voorlees uurtje geweest in de bibliotheek. Dit was echt heel erg leuk, het werd heel leuk gedaan door degene die voorlas. En Max zat helemaal te genieten van alles om zich heen. Alle kindjes, dat hij de tijger in het boek mocht aaien, dat hij een hoedje kreeg. En ik was heel erg aan het genieten van hem.
♥ Liedjes zingen met Max, dit is iets wat bijna dagelijks terugkomt. De avonden zijn voor Max best wel moeilijk om vol te houden tot zijn laatste fles. En dan kan hij best wel eens vervelend zijn. Dat snap ik best als je wel erg moe bent, wil je gewoon gaan slapen. Toch moet hij het even volhouden tot 18.30 zijn flestijd. In die tussentijd zet ik you tube aan en zit hij bij mij lekker op schoot en zing ik met de liedjes mee voor hem. Dit vind hij wel erg leuk. We genieten hier dus samen van.
♥ Series kijken staat nog steeds op nummer 1 voor mijn ontspanning. Dus dit gebeurd regelmatig als Max slaapt of op de kinderopvang is.
♥ Creatief bezig zijn in mijn bullet journal, al maak ik daar iets te weinig tijd voor vrij.
♥ Shoppen, vooral als je voornamelijk steeds thuis komt met hele leuke kleding voor je kind.

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

× Hoe kan ik jouw helpen?