Take a look at my life *week 45*

image_pdfimage_print

Twee weken is het heel stil geweest op mijn blog. Ik kwam er niet aan toe, de reden zal ik jullie later nog wel vertellen. Maar voor nu heb ik een overzichtje van twee weken. Het is niet veel bijzonders aan foto,s ook daarin ben ik aardig te kort geschoten de afgelopen tijd. Op dit moment is de zorg naar Max gewoon het belangrijkste wat er is, en daar wijkt zowat alles voor.Ik had een afspraak in de stad bij psyq, een vervolg op het intake gesprek. En dit liep een beetje heel vervelend af. Waardoor ik in een flinke dip raakte. Dit was even weer de druppel. Maar Max houd me overeind om door te gaan.Sinds een tijdje ben ik begonnen aan een bullet journal, zodat ik mijn hoofd een beetje leeg kan maken. Heerlijk creatief kan zijn en een beetje mijn ei kwijt. Al komt er de laatste tijd ook maar weinig van. Maar doe mijn best om ook plezier te hebben in dingen.We gingen naar Tuinland om een nieuwe kerstboom te kopen. Wij hebben altijd een nep kerstboom en toen we gingen verhuizen hebben we de oude weg gegooid. Dus nu moest er een nieuwe komen. En rond de feestdagen vind ik Tuinland altijd zo leuk. We hebben Max ook een beetje kennis laten maken met alle mooie lichtjes en andere mooie dingen die bij kerst horen.Ja ik maak nu meerdere keren per week zelf groenten hapjes voor Max. Geen potjes voor onze man maar lekker zelf maken. Hij begint steeds meer smaken te proeven, en nu dus ook gecombineerd met aardappel.Een afspraak bij de huisarts, eerst een uitstrijkje. Dat was al een hele tijd terug. Een zwangerschap kwam erdoor, maar nu heb ik het weer voor vijf jaar gehad. Daarna nog even een afspraak om te praten over sterilisatie. Ja hier denk ik echt over na omdat ik zeker weet dat er geen kindjes meer gaan komen. En ik wil eigenlijk echt niet meer aan de pil.We gingen naar de bibliotheek omdat daar het babycafeez nu is steeds. Dus even andere moeders ontmoeten. Helaas wordt het nog niet druk bezocht. Maar nu hadden we gelijk de kans om Max lid te maken van de bibliotheek. Dus dit leuke koffertje ging mee naar huis. Zelfs Max was er verbaasd over hihi.

Daan is weer thuis, na drie jaar een plekje op het crematorium te hebben gehad hebben we besloten dat het genoeg is. In het begin wilde ik hem niet in huis, vond het toen nog even niets. En we hebben een heel mooi plekje voor hem gehad. Maar nu zijn we als gezin weer compleet in huis. En dit voelt heel erg goed.Weer een nieuw groenten hapje voor Max. Rode kool met aardappel en kipfilet. Ja zelfs vlees mag hij nu hebben. Ben nu echt alles aan het ophogen met voeding geven. Zodat we binnenkort zijn middag fles eraf kunnen halen. Maar pas echt als hij goed brood kan eten. En dat is nog wel een dingetje. Ben heel even weer gestopt, omdat ik het best eng vind omdat het er steeds weer uitkomt op een niet zo fijne manier met kokhalzen. Maar de kinderarts wilt dat ik het blijf aanbieden, maar ik volg me eigen gevoel liever. Dus de ene keer probeer ik het even en de andere keer krijgt hij gewoon lekker fruit.

Meer kan ik er even niet van maken van de afgelopen twee weken.

Zijn jullie al met de feestdagen in gedachten?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

2 thoughts on “Take a look at my life *week 45*

  1. Ik had ook zon probleem met mn zoontje en brood. Ook steeds kokhalzen of geen intresse waardoor hij dus overdag niet veel at behalve fruit. Dat vulde hem niet goed waardoor hij s nachts weer veel kwam voor n fles.
    Hier waar ik woon is t vrij gebruikelijk om 2x op een dag warm te eten alleen dat zag ik niet zo zitten. Ik ben toen begonnen met een halve boterham in hele kleine blokjes te snijden, dat in n bakje met een deel van zn middagmelk. Dat brood wordt dan lekker zacht. Voor de smaak erbij deed ik dan een beetje van een potje uit de winkel erbij. Vaak n pastasmaak. Ik ben niet zo vd potjes en s avonds kreeg hij gewoon vers maar zo voor de middag vond ik t niet erg. Het klinkt ranzig dat melk en brood en eten maar hij vond t heerlijk! Later werd het n hele boterham met wat meer van n potje, ligt eraan hoeveel ie ongeveer genoeg heeft.
    Maanden later ben ik er mee gestopt omdat het niet meer nodig was. Hij kon nu gewoon de nacht doorkomen ongeacht wat hij at op zo n dag. En nog steeds vind hij brood niet zo. Meestal n paar stukjes en dan is het genoeg. Dus misschien is jouw ventje ook wel gewoon een warm eten kindje 🙂

    1. Het gaat er meer om dat hij leert kauwen, dus niet zo verstandig om het in melk te weken voor hem. Hij krijgt immers genoeg binnen om gewoon de hele nacht door te slapen. Dus daar is het niet voor nodig. Denk dat ik gewoon genoeg geduld moet hebben om het hem te leren eten. En hij is nog jong dus dat komt vast goed. Vind het alleen nu gewoon wat eng met het brood geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge