Take a look at my life *week 51+52+1*

image_pdfimage_print

De afgelopen twee weken is er niet veel online gekomen, en daarom heb ik nu niet een weekoverzicht. Maar eentje van drie weken. Inmiddels zit de eerste week van het nieuwe jaar er al weer op. Wat is het jaar omgevlogen, ondanks ik zoveel heb meegemaakt in 2017. Maar het feit dat er een kind is en zich nu heel snel aan het ontwikkelen is, gaat de tijd ook heel snel. Het word al zo,n grote jongen. En daar horen allemaal nieuwe ontwikkelingen bij. Maar daar hebben we het later over in zijn 9 maanden overzicht die er binnenkort aankomt.

Nu eerst maar eens de beste wensen voor jullie lieve lezers. Hoop dat jullie goed het nieuwe jaar in zijn gegaan. Wij wel, en we gaan er een mooi nieuw jaar van maken. Met wat meer positiviteit dan de afgelopen periode.

Wat is het toch ook een schatje, dan is hij echt dat kleine baby’tje weer die zo lekker ligt te slapen. Duimpje in de mond en zijn lieve konijnen knuffeltje bij hem. Hier kan ik uren naar kijken, smelt hier helemaal van weg. Een heel nieuw avontuur voor ons allen, maar vooral voor Max. Op kerstavond gingen we naar de MC Donalds, voor Max was dit de eerste keer. En hij genoot hier enorm van. Lekker in de kinderstoel bij ons aan tafel zitten. Zodra het dienblad op tafel werd gezet, greep hij met zijn vlugge handje hem vast en trok hem zo naar hem toe. Er moest natuurlijk even een frietje geproefd worden, opeten deed hij nog niet. Maar hij vond het wel erg leuk om te proeven. Ja en toen kwam papa aan met de milkshake, dat was wel een groot succes. Die vond hij wel heel erg lekker. De meest leuke foto,s hebben we dus kunnen maken van hem. En toen kwam er een moeder langs met dochter, ze had een dienblad vast en Max draaide zijn hoofd en bleef volgen. Hij dacht vast “waar gaat al dat lekkers heen” Deze moeder reageerde er erg grappig op. En Max bleef maar staren naar de tafel waar ze gingen zitten. Hij heeft daar echt zijn ogen uit gekeken. We gaan zeker nog eens terug, wanneer hij ook echt iets mee kan eten.

Van eerste kerstdag heb ik geen foto,s. Maar mijn schoonouders en broer van mijn partner zijn bij ons thuis geweest. We hebben heerlijk gegourmet en Max vond het natuurlijk ook leuk om opa oma en zijn oom te zien. Maar in de avond merkte je wel dat het teveel prikkels voor hem waren, waardoor hij dus met het naar bed gaan wel wat moest huilen. Maar we hebben dus een leuke dag gehad. Tweede kerstdag, lekker als gezinnetje doorgebracht, en toen Max lekker op bed lag hebben wij wat hapjes gemaakt en genoten van een avondje samen. We hadden veelte veel vlees gekocht voor eerste kerstdag, dus na kerst hebben we het samen nog eens dunnetjes over gedaan. En toen was nog niet alles op, maar uiteindelijk is het die week allemaal nog wel opgegaan. We weten voor een volgende keer dat we niet zoveel moeten mee nemen. Want invriezen kon niet meer, omdat het uit de vriezer al kwam. Maar we hebben er zeker van genoten.Sinds kort hebben we een hometrainer thuis, en dit was de eerste keer dat ik er gelijk maar gebruik van heb gemaakt. Het is de bedoeling het elke dag rustig op te bouwen. Dus elke dag even 10 minuten fietsen. Merk echt dat mijn conditie erg achteruit gegaan is. Maar het is wel weer even lekker om te fietsen. Wat is het al een hele vent zo zittend lekker spelen op het kleed, ja hij kan al zelfstandig zitten. Maar durf er nog niet bij weg te lopen, want ja hij valt ook zeker nog regelmatig omver. Dus nog even goed door oefenen met zijn evenwicht. Maar moet je zien hoe knap, en wat is het toch een lachebekkie. Soms vind ik mijn kind op manieren in bed, dat ik denk ja hoor wat doe jij nou. Maar voordat hij mij zag lag hij languit achterstevoren. Maar zoals ik hem hier zie had echt zoiets van ja en nu wordt je echt groot, het bed mag wel naar beneden. Al weer een hele tijd terug dat ik tussen de middag een wokgerecht heb gemaakt voor mijzelf. Nu had ik ook weer even de tijd ervoor. Max was er niet, dus heb er even gebruik van gemaakt.En omdat Max toch bij de opvang was, kon ook gelijk zijn bed naar beneden gedaan worden. Bij deze is het dus een feit, dat hij er niet tussen uit kan knijpen als hij weer van die rare dingen doet in bed. Voelt gelijk ook weer een stuk veiliger en ook dat het echt geen kleine baby meer is.Wat is hij toch lief dat hij gewoon zo op mama wacht tot hij eruit gehaald word voor zijn eerste fles in de ochtend. Nooit begint hij te huilen dat het te lang duurt, je hoort hem weleens al rond 7.00 kletsen. Maar wordt vaak ook weer stil. En wacht dus lief tot ik om 8.00 hem eruit kom halen. Heerlijk zo,n kind.Ja ook eet Max al af en toe een heerlijke soepstengel. Het eten van stukjes gaat steeds beter. En alles wat ik hem aanbied aan eten gaat er ook gewoon in. Zo trots op mijn steeds groter wordende mannetje.

Wat voor leuks hebben jullie gedaan met de feestdagen?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge