Url verwijderd uit reactie

image_pdfimage_print

Na zoveel ellende met de blog hebben we besloten om het stukje van url invoegen bij reactie eruit te halen. Dat houd in dat je nu alleen nog maar je naam en email adres in kan voeren. Mocht je echt je blog willen vermelden doe dat dan in de reactie zelf.

Ik hoop dat ik nu weer met veel plezier kan bloggen en jullie ongestoord kunnen genieten van mijn blogs en heerlijk weer kunnen reageren.

Bedankt voor het geduld.

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

5 reacties

 1. Miranda schreef:

  Net geprobeert en dan plaatst hij mijn reactie ook niet. Ik zal dus mijn url maar achterwege laten 😉

 2. Ikram schreef:

  Oh wel raar dat ‘ie het niet doet :s Maar leuk dat je terug online bent 😀 Je nieuwe lay-out is echt leuk trouwens!

  Ikram x
  http://www.picturesmakeyoubeautiful.blogspot.be

  • Debbie schreef:

   Ja wij begrijpen er thuis ook helemaal niks van dat hij het gewoon niet doet. Moet het er nu maar zo mee doen, ben allang blij weer online te zijn.

   Dank je

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?