~~Weekly Diary~~ Week 1

image_pdfimage_print

[social_share]

De eerste week van 2013 zit er weer op, helaas kon ik deze blog gisteren niet plaatsen omdat me site nogal keuren had. Aangezien de functie url in reactie uitgezet is wilde ik jullie laten weten dat ik een link pagina ga aanmaken en als jullie je link daarop willen hebben mail me dan via het contact formulier.

Zondag 30-12-2012
Lekker een heel rustig dagje, en makkelijk eten in de avond.
2013-01-06 21.39.12

Maandag 31-12-2012

De laatste dag in het jaar 2012, en ik heb me heerlijk rustig gehouden deze dag. Na het avond eten zelfs nog even naar bed gegaan anders zou ik de avond nooit redden.

We hebben heerlijk deze avond tv gekeken, en genoten van hapjes nou ja genoten ik heb niet veel gegeten ervan omdat me maag steeds maar van slag is door het slechte eten ondanks ik maar weinig echt slecht gegeten heb. Het eerste in het nieuwe jaar om 0:00 uur me lieve vriend gekust, en toen was het tijd om even in de slaapkamer uit het raam te kijken naar het vuurwerk. Er was niet veel bijzonders. Gelijk maar even wat berichtjes verstuurd naar vrienden/familie om de beste wensen door te geven. Ben zelfs 2x gebeld.

Toen het iets rustiger werd met vuurwerk zijn we nog naar me schoonouders gegaan, even daar een drankje drinken en kletsen.
2013-01-06 21.36.11

Dinsdag 01-01-2013
Dat is even wennen 2012 is vervangen door 2013… Lekker uitgeslapen, want het was een uurtje of 3 geworden.
2012-12-31 17.41.39

Wow ik heb 5 euro gewonnen, niet echt veel dus. Mijn vriend won een kraslot, en daarmee won hij 20 euro. Hij heeft er dus meer op verdiend dan ik. Nou echt verdiend niet want hij had de 4 kras kalenders gekocht. Ach toch altijd leuk hier aan mee te doen.

Woensdag 02-01-2013
Deze dag was weer een normale dag voor mij, ik moest gewoon weer werken. Terwijl mijn mannetje nog heerlijk op bed lag. Toen ik op het werk was vond ik het wel weer lekker om er te zijn.
2013-01-02 08.58.24

S,avond ben ik weer naar de sportschool gegaan, het was wel weer zwaar maar ook wel weer erg lekker om bezig te zijn. Dacht dat Fonseng er niet was, maar bleek me helemaal te vergeten zijn en zat hij gewoon beneden bij de balie te kletsen. Zo heb ik voordat ik naar huis ging daar nog even staan kletsen.

Donderdag 03-01-2013

2013-01-03 12.18.01
Lekker gezond lunchen weer.
Dan even de vaatwasser leeghalen.
2013-01-03 11.58.00

Vandaag moest mijn vriend wel weer aan het werk, en ik was alweer vrij vandaag. Alleen moest ik deze middag wel naar de fysio toe. Ze heeft me aan het werk gezet in de sportzaal en nog even goed gepraat over de behandeling omdat het zo mis ging. Ik moet toch meer naar mezelf luisteren en niet alles opvolgen wat ze als tip geeft. Dus stoppen als me lichaam het aangeeft.

Vrijdag 04-01-2013
2013-01-04 13.06.02
Sinds een paar dagen draag ik me ringen aan me ketting, ze glijden steeds van me vingers af vanwege het afvallen. Zo irritant, best vreselijk om ze niet meer om te kunnen doen maar het is natuurlijk ook een goed teken.

Naar een verjaardag geweest, de dochter van de nicht van mijn vriend was jarig. Had een leuke envelop voor haar gemaakt en daar geld in gedaan, dat wilde ze graag omdat ze aan het sparen is voor een laptop. Was weer erg gezellig, en rond een uurtje of 12 weer thuis zijn.

Zaterdag 05-01-2013
Lekker weer uitgeslapen, en was eigenlijk best brak aangezien ik al een week weer heel slecht tot niet slaap. Maar goed we moesten boodschappen gaan doen, nadat we iets gegeten hadden. En toch had ik geen zin om de rest van de dag thuis te blijven, dus ik bedacht ga naar de stad. En mijn vriend zei ik ga met je mee, wat ik dan weer niet had verwacht. Was erg gezellig zo samen naar de stad. En natuurlijk heb ik nog wat kleine dingetjes gekocht voor het brieven schrijven.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

7 thoughts on “~~Weekly Diary~~ Week 1

  1. Helaas had ik, net zoals Stephanie, ook pech met mijn twee decemberkrasloten. Hopelijk heb ik volgend jaar meer geluk. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge