Vakantie foto #1

image_pdfimage_print

[social_share]

Eerder plaatste ik al een oproep voor jouw leukste vakantie foto te delen, en ik mocht de eerste foto ontvangen van:

Susan Wijdemans
Blog url: http://www.ishootlovee.com
Al vanaf dat ik klein ben gaan we naar Oostenrijk, zelfde dorp, zelfde hotel. Dit jaar ging ik samen met mijn broer en mijn oma weer naar Oostenrijk toe, naar hetzelfde plaatsje Lermoos. We komen er allemaal heel erg graag. Prachtig gebied, genoeg te doen (ja dames en heren, het is niet alleen een wintersport-vakantie-land!). Als we er zijn gaan we veel wandelen in de bergen, door de dorpen, met de kabelbaan, rodelen en ook relaxen.
Mijn opa en oma gingen er als eerst naartoe met hun kinderen, dus ook mijn moeder. Het jaar daarna gingen ze weer, en weer. Inmiddels zijn we goed bevriend met de eigenaren. En mijn moeder heeft er zelfs gewerkt, toen ontmoette ze daar mijn vader. Het is een hotel en omgeving met veel mooie en fijne herinneringen. Mijn broer en ik kennen overal de weg daar, het voelt als thuis.

IMG_3165 (800 x 600)
Wil jij ook je leukste vakantie foto delen mail hem naar blog@day-dreamer.nl met een klein verhaaltje erbij.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge