Waar je huis woont TAG

image_pdfimage_print

1. WAAR WOON JE EN BEN JE HIER GEBOREN EN GETOGEN?

Ik woon in Groningen. Hier ben ik niet geboren en getogen. Geboren ben ik in Zoetermeer en opgeroeid in Rozenburg een klein dorpje voorbij Rotterdam. Ben naar Groningen verhuisd voor de liefde van mijn leven.

2. VOEL JIJ JE HIER THUIS? EN WAAROM WOON JE HIER (NIET) GRAAG?

Ik woon graag in Groningen zou echt voor geen goud terug willen waar ik vandaan kom. Er is hier schonere lucht, waar ik vandaan komt staan nogal veel vieze fabrieken. Hier is mijn leven samen met mijn partner daarom woon ik hier dus graag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. WIL JE HIER BLIJVEN WONEN?

Ja ik wil niet mer uit Groningen weg, wel uit het huis waar ik woon. Maar dat is een heel ander verhaal. Tijd voor een nieuwe stap in ons leven, een nieuw fijn huisje om nieuwe herinneringen te maken met elkaar. Hier zijn inmiddels al plannen voor, om een huisje te willen kopen. Nu alleen nog een geschikt huisje tegen komen. Ben zelfs al bezig geweest met de baby kamer in te pakken in dozen. Dat hebben we nu toch niet nodig. En het werd wel een keer tijd de spullen van Daan op te ruimen. Nieuwe fase van afscheid nemen, terwijl we natuurlijk nooit echt afscheid nemen van hem.

4. IN WAT VOOR EEN SOORT HUIS WOON JE?

We wonen in een portiekwoning. En daar wil ik dus weg, we willen graag een eengezinswoning. Lekker beneden met een tuintje en niet meer zoveel trappen op te moeten om thuis te komen.

5. WAT VIND JE HET ALLERLEUKST EN HET ALLERSTOMST VAN JOUW WOONPLAATS?

Het allerleukste is dat ik overal makkelijk kan komen. Centrum dichtbij om boodschappen te doen. Met de bus is de binnenstad makkelijk te bereiken.
Het allerstomste is dat ik erg ver van mijn moeder af woon, dat we niet even samen een kopje thee kunnen drinken.
34902_1

6. ALS JE MOCHT KIEZEN, IN WAT VOOR HUIS EN IN WELKE PLAATS ZOU JE DAN WONEN?

Nou dat blijft dan toch Groningen want daar wil ik niet meer weg. En ja ik gaf al aan dat ik heel graag in een beneden woning eengezinswoning zou willen wonen. Met een lekker tuintje. En het liefst drie slaapkamers. Verder heb ik eigenlijk weinig eisen vind ik.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge