Glimlachmomentjes #18

image_pdfimage_print

In dit jaar horen er ook weer mooie geluk-momentjes, het wordt nu even weer in een nieuw jasje gestoken. Het blijft fijn om te kijken naar de mooie dingen in het leven. Juist als je zoiets heftigs meemaakt als de dood van een geliefd iemand, is het soms zo moeilijk de mooie dingen te zien. Maar die zijn er natuurlijk wel, daarom een extra reden om daar bij stil te staan. Toch blijf ik het heel moeilijk vinden, maar ik wil niet alleen maar negatief zijn. Dus ik blijf hier zeker mee doorgaan, want er is nog zoveel moois om voor te leven. Al zijn het maar de kleine dingetjes in het leven…


Stralend de wereld in

Wat ben ik super blij dat ik dit traject mag volgen bij Mirre. Had niet verwacht dat ik deze kans zou kunnen pakken. Maar het is gelukt om het te gaan doen. Nu kan ik hier op terug vallen als het interne gedeelte over drie weken stopt. Dan ben ik er toch nog elke maand voor twee dagen. Het eerste blok hebben we inmiddels gehad en het tweede blok staat al voor de deur. Het is een mooie groep die eraan mee doet. En zo mooi te zien en voelen dat zo,n groep binnen twee dagen al zo hecht kan zijn. Je deelt namelijk wel hele persoonlijke dingen met elkaar. Hier ben ik echt dankbaar voor.


Cadeau voor Mirre

Al een tijdje had ik in me hoofd dat ik iets wilde geven aan Mirre, om mijn dankbaarheid uit te spreken. Natuurlijk worden ze betaald voor de zorg, maar ik vond dit gewoon een mooi gebaar. Ik bestelde hetzelfde beeld wat ook bij het plekje van Daan staat. En afgelopen dinsdag nam ik het mee naar Mirre. Er werd tijd gevonden om hem te kunnen geven, wat was ik blij dat Kitty (de eigenaresse van Mirre) erbij was. De reacties waren geweldig, helemaal toen ik vertelde wat dit beeld voor mij betekende. Ze konden maar 1 plek bedenken waar dit beeld mooi zou staan en dat was bij het bad. Zo trots ben ik, een stukje Daan blijft nu altijd bij Mirre. (vergeten foto te maken, maar komt nog)


Dansen

Een aantal weken zo nu en dan dansen we heerlijk in de grote zaal op Mirre. Gewoon heerlijk op gevoel. Alleen maar genieten van het bewegen en de muziek. Hier wordt ik vrolijk van. Het voelt zo goed om dit te doen. Eigenlijk zou ik dit ook gewoon thuis eens moeten doen. Alleen de ruimte is dan wel erg beperkt. Misschien nog even genieten ervan op Mirre dan maar.


Waar wordt jij nu vrolijk van?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge