~~Weekly Diary 19~~

image_pdfimage_print

[social_share]

Ik merk dat ik steeds minder foto,s heb voor mijn Weekly Diary, zal toch eens weer wat meer plaatjes schieten. Soms vergeet ik het gewoon of heb ik de energie niet om ze te maken.

Wat was het heerlijk weer de eerste paar dagen van de week, liep gewoon heerlijk in me t-shirt op mijn werk daar wordt ik vrolijk van. Helaas was dit weer van korte duur en begon het weer veel te waaien en zelfs te regenen. Wanneer blijft dat heerlijke zonnetje nu echt?!?

Zondag 05-05-2013
2013-05-05 17.27.11-2
Heerlijke wrap eten met kip shoarma, recept vond je hier al.

Maandag 06-05-2013
Zo weer aan het werk, na 2 weken thuis te hebben gezeten. Me energie is nog aardig laag dus rustig aan beginnen. Moest wel in me uppie de dieren voeren en water geven, maar gelukkig hangen de slangen voor het water er weer. Dat houd in niet  meer met zware gieters heen en weer lopen. Na het water geven had ik nog even tijd om wat schoon te maken en heb de pony bak schoon gemaakt en nog even de varkens buiten. Toen had ik het wel weer even gehad, en heb ik nog even binnen gezeten met een glas water en een appeltje.

Thuis wat eten en daarna door naar me bedje gegaan zo moe was ik dus.

Dinsdag 07-05-2013
Ondanks het weer zwaar is om aan het werk te zijn ben ik wel weer geweest, dit keer had ik weer hulp dus dat was wel fijn. Na het werk ben ik toch weer even naar bed gegaan, ik weet dat het niet goed is maar heb het nu zo hard nodig. In de avond nog even samen met Bert boodschappen gedaan.

Woensdag 08-05-2013
Alweer de laatste 2 uur werken van de week, en genoeg hulp vandaag.

2013-05-08 13.00.14
Een lekker stukje stokbrood gegeten met brie, komkommer en sla. Echt genieten gewoon. Nog even rustig aan doen, want wilde ook weer even naar de sportschool.

2013-05-08 21.59.44
Daar ben ik dan ook geweest, en heel rustig 20 minuten gefietst en 20 minuten gelopen. Dat vond ik wel goed voor deze avond. Nog even heerlijk na kletsen zoals altijd, en doodmoe naar huis toe.

Donderdag 09-05-2013
Hemelvaartsdag— een dag om lekker niks te doen en dat deden we dan ook. Behalve op 2 wassen draaien en ophangen na.

Vrijdag 10-05-2013
Ben je vrij moet je nog vroeg opstaan, had een afspraak staan om 08:30 bij de huisarts. Thuis ben ik aan de eetkamer tafel gaan zitten en in me pen gekropen. Was al weer veelte lang geleden dat ik brieven schreef. Ik schreef een leuke brief naar iemand en maakte een swap. In de middag nog even boodschappen gedaan voor het weekend. En ja de post weg gebracht.

Zaterdag 11-05-2013
2013-05-11 11.57.59
We zijn even naar tuinland geweest na dat we eerst heerlijk hebben geluncht met keizerbroodjes belegt met kaas, cervelaat, ananas daarover nog wat kaas en in de oven ermee.
2013-05-11 13.42.02
Deze vond ik zo leuk, kon het niet laten om er even een foto van te maken.
2013-05-11 13.54.24
En hier wordt je toch vrolijk van, die kleurige bloemen. Hiervan kochten we 9 paar van in verschillende kleuren. Nee niet voor mezelf ik heb geen tuin. Maar voor de verjaardag van mijn mama. Iedereen kocht nu van alles voor mama-dag maar daar doen wij dus niet aan omdat mijn mama net na mama-dag jarig is.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

3 thoughts on “~~Weekly Diary 19~~

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge