Gezocht!!! Gastbloggers

image_pdfimage_print

[social_share]

Zou jij het leuk vinden om een gastblog te schrijven hier op deze blog, ik geef jullie nu de kans daarvoor. Denk je ik kan wel een blog schrijven? Ik heb iets waarvan ik vind dat het met de wereld gedeeld mag worden? Je hoeft geen ervaren schrijver te zijn.

De regels voor de column/blog:

  • De column mag maximaal 500 woorden zijn. Een uitloper naar 600 mag nog, maar langer dan dat asjeblieft niet. Minimaal aantal woorden is 300.
  • Het stuk moet in het Nederlands geschreven zijn.
  • Er is geen bepaald onderwerp waar het over moet gaan. Alles mag, verzin wat leuks!(dus het hoeft ook niet in dezelfde richting te zijn als mijn site, hou het lekker bij je eigen stijl)
  • Alle berichten die zo goed als alleen maar bestaan uit scheldwoorden/porno/racisme/iets anders wat gewoon ranzig is of echt niet kan, worden niet op mijn site gezet en er komt geen reactie op dat soort berichten. Hou het een beetje netjes alsjeblieft.
  • Gooi er een spellingchecker overheen voor je hem naar me opstuurt, ik heb geen zin om eerst alle spelfouten eruit te halen.
  • Mocht je een eigen site hebben, die wordt erbij gezet als je daarom vraagt.
  • Ik bepaal of de column op de site komt, daar kan niet over worden gecorrespondeerd.
  • Heb je zelf een site? Zet dan ook even een linkje naar mijn site dat zou ik heel lief vinden.

Laat even weten of je wilt dat je voor- en achternaam erbij komt te staan, alleen je voornaam, een pseudoniem(nickname of iets dergelijks) of iets anders. Dan houd ik daar rekening mee. Nogmaals, wil je je site erbij, of een youtubekanaal van jezelf of je facebook laat het even weten en dan doe ik dat!

Note: Het is vast opgevallen dat er vaak foto’s staan bij mijn columns. Dit is niet verplicht, maar wil je er wel een foto bij, stuur ze dan wel even mee.

Ook zoek ik nog een vaste gastblogger over het onderwerp fotografie, heb jij verstand van fotografie en alles wat erbij hoort en zou je graag met mijn blog samenwerken en regelmatig een leuke interessante column te schrijven dan zoek ik dus jouw!!! Meld je aan op het onderstaande mailadres.

Stuur je column op naar:blog@day-dreamer.nl

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge