~~Weekly Diary 23~~

image_pdfimage_print

[social_share]

Er is alweer een week voorbij, normaal zet ik deze blogitem op zondag online dus deze ene keer een dagje later. Het was een fijne week, met veel zon, een verjaardag bezoekje, de verjaardag van mijn vriend en een heerlijk dagje shoppen.

Zondag 02-06-2013
Op verjaardag visite geweest, de man van de nicht van Bert was jarig dus daar moesten we gewoon even heen. We zijn in de middag daarheen gegaan, en kwamen denk rond 20:30 thuis. Zoals gewoonlijk werden we volgepropt met de meest heerlijke hapjes. Ik had me voorgenomen gewoon lekker te genieten en even niet bezig te zijn met BodieBoost. Het begon met allemaal kleine gebakjes, wat ze allemaal zelf hebben gemaakt. Normaal hou ik niet zo heel erg van zoete dingen, maar heb toch echt genoten van een aantal gebakjes. Zoals een klein appeltaartje, een room croissantje en nog wat andere lekkere dingen.
2013-06-03 14.28.49

Daarna kwamen er hartige hapjes op tafel, en daar ben ik dus wel echt gek op. Dan nog als avondeten een kopje soep en wat turks brood, ja daarna was het echt genoeg hoor.  Het was dus een gezellige drukke dag. En ook leuk te vertellen ze hebben in de tuin kroelkippen, en 1 van de dochters kwam er mee aan en daar maakte ik even gebruik van om er een plaatje van te schieten.
2013-06-03 14.36.29

Maandag 03-06-2013
Zo weer aan het werk en wat is dat heerlijk als het zo lekker weer is. Zonnebril op en op de fiets naar het werk. Lekker buiten werken in je t-shirt, wat wil je nog meer.
2013-06-03 11.03.13

2013-06-03 14.31.28
Arne onze hangbuik zwijn, ik noem hem ook weleens ouwe sjacherijn omdat hij mij niet zo erg mag (heeft me ooit gebeten in me been, gelukkig niet ernstig hoor) Verder is hij wel lief hoor.

Dinsdag 04-06-2013
Werken, en s,middags ben ik alvast de nasi voor de avond gaan voorbereiden. Kipfilet in stukjes knippen en marineren, rijst koken en eitjes bakken en in reepjes snijden. Zo hadden we s,avonds een heerlijke pan met nasi klaar staan om lekker te eten. Ben gek op rijstgerechten, dus ook op nasi.

2013-06-04 14.13.43

Woensdag 05-06-2013
Ik dacht laat ik eens wat anders eten dan iets van zuivel en fruit, dus werden het banaan-ei pannenkoekjes. Ik vind ze echt heel lekker, en ze vullen echt heel goed.
2013-06-05 09.01.31-2

Toen was het alweer tijd om naar het werk te gaan, en het was weer heerlijk weer. Heb zelfs een tijdje in het zonnetje gezeten op de kinderboerderij, alles was toch al schoon dus even genieten van de zon kan geen kwaad.

Voor het eerst ging mijn vriend mee naar de sportschool, hij had een begeleiding training. En ik ging gewoon me eigen gang zoals elke week. Vond het echt goed van hem dat hij mee ging, best wel trots op hem aangezien hij het eerst echt niet zag zitten naast zijn werk nog te moeten sporten. Toch heeft hij het gedaan, en hij heeft zich zelfs lid gemaakt. Dus nu gaan we om de week samen op woensdag erheen en om de week er in het weekend heen. Ik blijf gewoon elke week op woensdag sporten, maar hij zit met zijn wisselende diensten. En ik wil toch weer het 2x in de week sporten oppakken.

Donderdag 06-06-2013
Ik heb vandaag eindelijk het pakketje voor mijn vriendin haar verjaardag ingepakt, want wilde het nu toch echt op de post doen dan moet het wel op tijd aankomen. Zaterdag is ze jarig dus ze zal verrast zijn als er een grote doos met leuke dingetjes bezorgt wordt.

Gelijk daarna boodschappen gedaan bij de Aldi, en daarna thuis even het wok restaurant gebeld om een tafeltje te reserveren. Ja 07-06 is mijn vriend jarig en hij wilde uiteten met mij zijn ouders en broer dus moest er wel even gereserveerd worden. We gaan dus lekker wokken.

Vrijdag 07-06-2013
De dag van mijn vriend zijn verjaardag. Hiep Hiep Hoera voor Bert.

S,avonds zijn we heerlijk uiteten geweest, zijn ouders en broer waren ook mee. Voor hun was het de eerste keer naar een wokrestaurant. Wat hebben we weer heerlijk gegeten daar, ja wij zelf komen er wel vaker. Maar heb nu wel weer genoeg voor een hele tijd daar gegeten. Eerst lekker een soepje met stokbrood, daarna allerlei kant en klare dingetjes gegeten. Toen lekker wokken, dus allemaal heerlijke groente met vlees uitzoeken en het in een heerlijk sausje laten wokken. En als laatste natuurlijk een toetje, zij gingen aan het ijs met slagroom maar ik niet. Heb allemaal verschillende dingetjes genomen, waaronder fruit iets van mousse, tiramisu, een kleine negerzoen (een witte) en een danoontje maar na 1 hap heb ik hem laten staan, ik vond hem niet lekker.
2013-06-07 21.19.04
Thuis na het wokken

Zaterdag 08-06-2013
2013-06-08 09.28.24
Naar Utrecht geweest, lekker wezen shoppen met mijn mams. Was een lange gezellige vermoeiende dag. Hier vertel ik van de week verder over in een blog.

Hebben jullie ook zo genoten van de week en het heerlijke zonnetje?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

6 thoughts on “~~Weekly Diary 23~~

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge