Dagje shoppen Utrecht

image_pdfimage_print

[social_share]

Zaterdag 08-06-2013 stond ik om 08:15 op en vertrok met de bus om 08:49 richting het station van Groningen. Daar had ik om 09:46 de trein naar Utrecht Centraal, ik kwam erachter dat ik via Amsterdam Zuid moest vanwege spoorwerkzaamheden. Best raar om via Amsterdam te reizen, maar ja zolang ik maar op de juiste bestemming kwam. Ik had om 12:14 afgesproken met mijn mams op het station in Utrecht want we gingen heerlijk shoppen op Hoog Catharijne. Dat is echt lang geleden dat ik alleen met mijn mams ben gaan shoppen.

2013-06-08 09.28.24

Toen ik mijn mams ontmoette op het station moest ik als eerst een wc opzoeken, dus dat zijn we snel gaan doen. Helaas stond er nogal een lange rij en moest ik best lang wachten. Maar blij dat ik eindelijk even naar de wc kon dat was echt een opluchting. Even wat verder gelopen en al flink aan de praat geraakt, zo vaak zien we elkaar namelijk niet. Inmiddels was het al wel tijd om iets te eten dus we zijn de V&D gaan eten. Ik had een heerlijk broodje met kruiden roomkaas, en mijn mams met ham. En samen genoten van een flesje water. We hadden echt wel veel bij te praten en dus hielden we niet op met praten.

2013-06-08 13.33.42
In de V&D zijn we ook gaan rondkijken voor iets leuks voor mijn vriend, mijn mams wilde nog een cadeau kopen voor hem aangezien hij vorige week jarig was. En deze blouse met shirt is het geworden. Wat staat het hem goed he?

971109_546517198722786_1532700469_n
We zijn vele kleding winkels in gegaan, want ik had hoognodig kleding nodig aangezien zowat alles in me kast te groot is. Het viel niet mee om een leuke, niet al te dure en goed zittende broek te vinden. Toch ben ik uiteindelijk geslaagd voor 1 mooie broek en betaalde er maar 19 euro voor. De broek die ik op dat moment aan had zakte steeds meer af en besloot ik te kijken voor een riem, we liepen de markt over en de roze riem zag ik meteen. Mijn moeder zei als je die neemt krijg je hem van mij. Dus ik hem gepast en gelijk maar om gelaten, en mijn moeder rekende af.broek

Ook nog even wezen kijken voor schoenen, en deze super gave schoenen kwam ik tegen. Wat ben ik verwend door mijn mams want ook deze kreeg ik van haar. Ben echt blij met alles waar ik mee naar huis ging. Heb zelf nog 2 haarbanden gekocht in de kleur wit en roze. En kocht ik 2 nieuwe filters voor de bobble fles van mij en die van mijn vriend.schoenen
Als laatste trakteerde ik mijn moeder op een heerlijke frozen yoghurt bij Frozz, wat een heerlijk geniet momentje. Daarna waren we het echt helemaal zat en besloten we naar haar huis te gaan. De trein gepakt naar Houten Castellum, daar aangekomen heeft me mams even gebeld met haar man om te overleggen wat we me eten zouden doen. En daar had ik wel een idee over. Zo gingen we nog even snel boodschappen doen. En thuis zijn wij op de bank geploft en heeft haar man heerlijk gekookt voor ons. Hij maakte broodjes met hete kip, en we hebben zo heerlijk gesmuld ervan.

Toen was het nog even tijd om met haar mee naar boven te gaan, want ze had nog kleding die ze niet meer droeg/aankon. Dus ben even wat kleding gaan passen, zo heb ik nog een broek en wat shirts een blouse en een super leuke tuniek mee gekregen. We hebben alles ingepakt in een grote tas en toen was het echt tijd om terug naar huis te gaan. Ze heeft me weer op de trein gezet, en daar ging ik weer terug naar Groningen. De moeheid overviel me echt in de trein, en wilde zo snel mogelijk thuis zijn maar zo snel ging dat niet. Ik was pas om 23:15 op station van Groningen. Gelukkig was mijn vriend zo lief om me daar op te halen. Ik was echt blij dat ik thuis was, nog even wat drinken en bijkomen van de reis. Toen lekker naar bed gegaan. Heb echt een geweldige gezellige dag gehad.
2013-06-08 21.08.43-2

 

 

 

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

13 thoughts on “Dagje shoppen Utrecht

  1. Utrecht is echt een onwijs toffe stad om te shoppen! Ga ik ook zeker 1 à 2 x in het jaar heen. En dat broodje van de V&D, jammie! Altijd lekker. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge