Your Confidence Day, een dag om niet te vergeten

image_pdfimage_print

[social_share]
2013-04-07 13.25.14-1
Anne top meid, fijn dat ik met je mee rond rijden naar Utrecht

Wat een ongelooflijke mooie ingrijpende dag was het.

Ik ga jullie niet vertellen wat we gedaan hebben omdat dit ons gevraagd is. 1 ding is zeker er komt nog zo,n dag aan. En hoe leuk is het om de mensen die hier bij mogen zijn hetzelfde gevoel mee te geven als wij kregen. Onzeker over alle mooie dingen die je te wachten staat. Een fijne leerzame dag, want dat was dit zeker.

Loslaten, een gevoel wat moeilijk is maar zo fijn als je het doet. Ik heb deze dag iets kunnen loslaten, ik zeg altijd wel dat ik trots ben op wat ik heb bereikt maar het echt oprecht menen deed ik nooit. Nu weet ik ook ik mag er zijn en heb het losgelaten. Ik kan nu eerlijk zeggen dat ik trots ben op wie ik ben en waar ik nu sta in het leven.

Tranen die heb ik zeker even gehad deze dag, en nu dat ik dit schrijf schiet ik weer vol. Eigenlijk al vanaf zondag, rollen zo nu en dan de tranen over me wangen. Maar dat geeft niet ik ben het aan het verwerken, de tranen en de pijn in me lichaam zeggen me dat ik het echt allemaal aan het loslaten ben. Als ik dit niet had gehad, bleef ik er mee zitten. Zo dankbaar dat ik deze kans heb mogen krijgen en zoveel mooie mensen heb mogen ontmoeten. Had het niet willen missen.

In de middag kregen we een heerlijke lunch wat door het vlaamsch broodhuys mogelijk gemaakt werd. Wat een heerlijk brood zeg, en daarbij was er vele soorten beleg en groente. Natuurlijk ook nog heerlijk fruit. En niet te vergeten konden we genieten van heerlijke thee van de Teabar.

Vreselijk om in het middelpunt te staan, maar deze dag heb ik vele momenten in het middelpunt gestaan. En dan dat fijne applaus te horen om even te laten weten dat andere trots op je zijn. Zo heeft iedereen haar moment gehad.

Jammer vind ik wel dat ik niet iedereen heb kunnen spreken, daar was gewoon niet genoeg tijd voor. En het moment voor we de dag afsloten liet mijn lichaam me even in de steek zodat ik niet nog wat mensen kon spreken. Maar ik heb het gered de hele dag, en heb alles gegeven wilde met alles meedoen en genieten.
2013-04-07 14.02.13
Even met 2 mooie meiden op de foto, Kirsten die ik al kende van het snailmail forum wat leuk om je nu eindelijk te ontmoeten.

Complimentjes krijgen heb ik altijd erg moeilijk gevonden, maar deze dag kregen we vele complimentjes en hoe fijn kan dat zijn als je ze eindelijk kan accepteren.

2013-04-08 13.23.25
We zijn ook niet met met lege handen naar huis gegaan.

Bedankt iedereen die op deze fijne dag aanwezig was, en een speciaal bedankje aan Charlotte en haar mooie lieve team die deze dag mogelijk gemaakt hebben.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

8 thoughts on “Your Confidence Day, een dag om niet te vergeten

  1. Mooie log! Maakt stiekem toch wel weer nieuwsgierig naar wat jullie gedaan hebben en eigenlijk ook wel of ik bij een tweede kans toch zo stoer ben om me op te geven….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge