Glimlachmomentjes #17

image_pdfimage_print

In dit jaar horen er ook weer mooie geluk-momentjes, het wordt nu even weer in een nieuw jasje gestoken. Het blijft fijn om te kijken naar de mooie dingen in het leven. Juist als je zoiets heftigs meemaakt als de dood van een geliefd iemand, is het soms zo moeilijk de mooie dingen te zien. Maar die zijn er natuurlijk wel, daarom een extra reden om daar bij stil te staan. Toch blijf ik het heel moeilijk vinden, maar ik wil niet alleen maar negatief zijn. Dus ik blijf hier zeker mee doorgaan, want er is nog zoveel moois om voor te leven. Al zijn het maar de kleine dingetjes in het leven…


Lopend naar Mirre

Zes weken lang heb ik met de regiotaxi vanaf Emmen naar Mirre moeten gaan omdat de bus niet reed in de zomer vakantie. Nu kon ik eindelijk weer met de bus, dat hield in dat ik ook weer een stuk moest lopen van de bushalte naar Mirre en ik dat stiekem wel even lekker vond weer. Het nadeel is alleen de bagage die ik mee draag, dat maakt de wandeling wel wat zwaar. Maar met een heerlijk muziekje op ben je er zo.


Uitkijken naar Open dag

Ja ik kijk uit naar volgende week naar de open dag van Mirre. Niet alleen voor de open dag maar juist ook omdat mijn moeder ook komt. Ik haar heerlijk kan laten zien waar ik terecht ben gekomen. Kennis kan laten maken een de plek de magie ervan en de mensen die ik daar heb leren kennen.


Huisje gedeeltelijk weer schoon

Ik heb vaak geen zin om mijn huisje schoon te maken als ik thuis ben de weekenden. Dan ben ik moe en heb gewoon nergens zin in. Maar heb me er vandaag even toe gezet. Alleen de stofzuiger moet er nog doorheen en dan is het weer aardig fris in huis. Dat is dan wel weer lekker profijt van het werk.

Wat zijn jouw glimlachmomentjes van deze week?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge