Take a look at my life 48

image_pdfimage_print

De eerste week van december zit erop. Sinterklaas is naar huis en de kerst staat voor de deur. Ik moet bekennen dat ik dit best een moeilijke tijd vind. Daan had bij Sinterklaas op schoot moeten zitten en met kerst straks ondeugend de lampjes uit de boom moeten halen. Toch weet ik dat ik niet zo moet denken en dat hij altijd bij me is. Dus we gaan vrolijk verder. Maar eerst even een weekoverzichtje voor jullie.

MaandagIMG_20151130_124334Ik was bij Ohanahome, we zouden eigenlijk buiten de deur gaan werken. Maar mijn werkpartner was ziek en heeft de hele dag op bed gelegen. Ik besloot de stad in te lopen waar ik een broodje at. Kocht ik inpakpapier omdat ik cadeautjes mee had genomen voor haar dochter voor in de schoen. Met regen liep ik terug naar Ohanahome en pakte de cadeautjes in.

Dinsdag

Ben ik even flink aan het werk geweest bij Ohanahome. Eerst even een blog geschreven. En aan het brainstormen geweest voor de huiskamer bijeenkomsten. Verder even geholpen het blauwe huisje in orde te maken voor een kijker om te huren. Dus denk aan bed verschonen.

WoensdagIMG_20151202_085606Ik kwam uit bed en liep door de gang, ik dacht ik mis iets. Maar het was donker dus wist het niet te plaatsen. Kom ik in de woonkamer, tref ik dit aan. Alle schoenen bij de kachel. Zou dat draakje bezig zijn geweest, of zou zijn papa zo lollig zijn geweest. Moest er echt enorm om lachen.IMG_20151202_130113Nadat ik bij de kinderboerderij was, waar ik bezoek kreeg van Annelies die even wat kwam ophalen voor pakjes avond. Zo hoefde ik niet helemaal daarheen te fietsen meer. Maakte ik gehaktbrood voor de avond. En geslaagd hij was echt heel lekker.IMG_20151202_141614Van de week gaf ik mij op voor de Mamaswap van de mama van Elara. Dit is de eerste keer dat ik meedoe omdat ik de eerste keer het bestaan ervan niet wist, de tweede keer ik het niet aankon omdat Daan was overleden. Nu vind ik het super leuk om mee te doen. Dus ga binnenkort lekker aan de knutsel hiervoor met heel veel liefde.

DonderdagIMG_20151203_114920Tosti dag blijkbaar, ik had ineens zoveel zin hierin. Ik had nog tomaten liggen dus lekker met ham kaas en tomaat. Dit was een heerlijke luie dag in bed. Ben wel even bezig geweest met schrijven voor me boek.

VrijdagIMG_20151204_092127Weer een nieuwe dag tijd om weer naar de yogales te gaan. Blijft fijn om daaraan mee te doen.

ZaterdagIMG_20151205_142620Omdat we niet genoeg kerstkaarten hadden zijn we weer naar Tuinland gegaan en nog even langs Daan. Krijg ik een berichtje dat Sinterklaas wel aan Daan had gedacht maar het verkeerd bezorgd had. De lieverd wilde het dan ook even langs brengen. Toen ze voor de deur stond was ik helemaal ontroerd, ik gaf haar een knuffel. Ze ging weg en ik liep naar binnen. Dit draakje kwam tevoorschijn toen ik het uitpakte. Dit is echt helemaal Daan. Wat heerlijk als mensen nog altijd aan Daan denken, juist als zo iemand hem maar 1 keer gezien heeft. Kan je nagaan hoeveel indruk hij op mensen heeft gemaakt. Zo vreselijk dankbaar voor deze lieve draak.

ZondagIMG_20151206_112138We kochten ook nog meer zaterdag bij Tuinland. Ik ben gek op de kerststerren die ze verkopen. We kochten een mooie glazen bak met rode kerststerrenĀ erin. Ze staan nu mooi op de salontafel bij ons thuis.

IMG_20151206_121253Omdat mijn man de nacht dienst in gaat, maar een paar uur eerder dan normaal. Dus overwerk doet, krijgt hij altijd warm eten op het werk. Dus nu aten we tussen de middag maar alvast pizza die ik zelf belegd heb. Heb alleen maar de helft opgegeten, omdat ik het niet op kon. Nog niet zoveel trek eigenlijk.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge