Zondag favorieten, Daan, schoenen, luisteren

image_pdfimage_print

××Ik heb een hele moeilijke tijd gehad, nog altijd maakt het deel uit van mijn leven. Maar ik ben nu wel weer zo ver om steeds meer de mooie dingen van het leven te zien. Daarom ga ik af en toe weer eens een blog schrijven met mijn favorieten van het moment.××
Nieuwe schoenen krijgen
Daan dichtbij me voelen
Luisteren naar mensen om ze te helpen (nu nog leren de problemen van de ander niet zelf mee te nemen)
Een hele middag lui op de bank liggen om series te kijken (Ohanahome)
Soms een trots-op-mezelf-momentje hebben
Bij het vuur zitten

e724b9db3f67655ae46185cf1e0543c1

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge