{10}Friday-linkparty-day

image_pdfimage_print

[social_share]
Het is weer vrijdag en dat betekend weer een linkparty… Heb alleen een nieuw systeem die ik ga gebruiken, kijken of dit het er een stuk makkelijker en beter van word.

(Helaas loopt dit item nog niet zo als ik had gehoopt, maar ik blijf volhouden elke vrijdag weer want zo kunnen jullie reclame maken voor je blog en ik leer misschien zo wel nieuwe blogs kennen. Dus vertel dit verder aan anderen door middel van de bovenste knoppen)

Wat is nou een link party, vragen jullie je misschien af?! Een link party is een manier om vrij reclame te maken op mijn blog voor de leukste blogpost die jij afgelopen week geschreven hebt en om nieuwe blogs te leren kennen. Elke vrijdag organiseer ik een link party voor jullie. In deze blogpost kan jij je 3 leukste blogposten van afgelopen week uploaden. Zo maak je dus reclame voor je eigen blog, krijg je meer bezoekers en meer bekendheid! Hoe leuk is dat?!

Let wel op het gaat hier om de link naar de blogpost die je wilt laten zien, niet om de originele link van jouw blog!!!

Er zitten ook wel wat voorwaarden aan verbonden.

Wat moet?
1) Upload niet meer dan 3 artikelen. Kies je leukste uit van afgelopen week!
3) Link naar het specifieke artikel niet naar je ‘home’ blog.

Wat zou ik lief vinden?!
1) Dat je me volgt op Bloglovin
2) Een kleine vermelding in je blogpost die je hier upload met link naar mijn blog
3) Ik zou het leuk vinden, en de anderen ook dat je nog even rond kijkt op de blogs hier en wat reacties achter laat. Iedereen vind het toch leuk een reactie te krijgen op hun blog.

Vul bij je naam de naam van je artikel in en daaronder het adres van het artikel. Wil je na de eerste nog een artikel link bij plaatsen vernieuw dan even de blog en je kan een 2e link plaatsen.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

2 thoughts on “{10}Friday-linkparty-day

  1. Leuk idee, ik doe nu voor de eerste keer mee. Maar ik vind het super! Blijf er gewoon mee doorgaan, het gaat vanzelf rond en dan wordt je blog overladen met links 🙂
    (ik kan mijn url hieronder niet bij het bericht zetten)
    wonderlicht.blogspot.com

    1. Klopt dat je de url niet mee kan zenden met je bericht daarom hou ik ook elke week een linkparty. Die functie werkt niet naar behoren daarom staat hij uit.

      Leuk dat je mee hebt gedaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge