6) In de *spotlight*

image_pdfimage_print

[social_share]
Zou jij ook graag in de spotlight willen staan met jouw blog, dan hoef je me alleen maar te mailen op blog@day-dreamer.nl

!cid_CB03D62C-8151-48E8-93A1-27E3F83EF547@home

Wil jij je even voorstellen?
Ik ben Eefje, thirty-something :), mama van chloé en happy married met mijn man Karel. Ik werk fulltime als kinderbegeleidster in een kindercrèche en mijn grootste hobby is uiteraard mijn blog Beautytalk 
Vertel eens iets over jouw blog, waar blog je over?
Ik ben een jaar geleden beginnen bloggen, meer bepaald op 24 november 2012..Ik zocht een nieuwe hobby, ééntje die ik van thuis uit kon doen, en door mijn grote passie voor beauty en fashion ontstond ‘Beautytalk’. Ik praat dus over Beauty en Fashion en al hetgeen erbij komt kijken.. Ik vind het leuk om producten te testen en daarover mijn mening te geven ! Zelf lees ik ook gigantisch veel blogs en haal ook daaruit mijn inspiratie. Ik publiceer persnieuwtjes, ik schrijf reviews, maar sinds kort ook personal stuff, omdat ik merk dat mijn lezers dit graag lezen.. Ook doe ik regelmatig winacties, want ik verwen mijn lezers graag! 🙂Welke manieren gebruik jij zoal om bezoekers naar je websites te krijgen?
De gebruikelijke social media zoals Facebook, Twitter,Instagram & Google+, maar je kan me ook volgen op Bloglovin. Elke dag komt een nieuw artikel online en ik deel dit via al die kanalen!Waar haal jij je inspiratie om te bloggen vandaan?
Gewoon uit het dagelijkse leven, de krant, tijdschriften.. maar ook door het lezen van andere blogs. Ik vraag soms ook aan vrienden of collega’s of ze onlangs nog iets interessant getest hebben van producten ofzo, en vraag ik hen om gastartikel te schrijven voor mijn blog 🙂

Wat is jouw persoonlijke (gouden blogtip?)
Wees jezelf! Wees eerlijk (belangrijk bij reviews!) en doe je wat graag doet!

Wat is de reden dat je bent gaan bloggen?
Zoals ik als zei, omdat ik een nieuwe hobby zocht, maar ook omdat ik zelf veel reviews lees alvorens ik een product aankoop! Lees ik veel negatieve reviews over een bepaald product, dan heeft dit toch wel een invloed of ik het product al dan niet koop..

Hoe lang blog jij al?
24 november 1 jaar (er komt een winactie online om dit te vieren!) 🙂

Hoe vaak blog jij?
Ik schrijf in het weekend al mijn artikelen. Ik neem dan ook de meeste van mijn foto’s..Ik probeer minstens één week vooruit te schrijven, want ik heb een fulltime job én een gezin dus ik probeer zo goed mogelijk te plannen 🙂 Tijdens de werkweek spendeer ik mijn tijd aan het lezen van andere blogs en maak ik reclame voor mijn eigen blog op social media!

Heb jij vaste tijden waarop jij je blogs schrijft?
Altijd in het weekend en persberichten schrijf ik tussendoor (wanneer deze binnenkomen in mijn mailbox).

Heb jij altijd een thema of idee waarover je wilt bloggen of komt dat pas als je er voor gaat zitten?
Ik weet meestal op voorhand waarover ik wil schrijven, of waarover ik een review wil doen. Soms gebeurt het dat ik totaal geen inspiratie heb en dan ontstaat er lichte paniek 🙂 Ik ben zelf verbaasd dat ik het voor elkaar krijg om elke dag iets te posten 🙂 Maar in beauty en fashion land is zoveel leuks te beleven, dus inspiratie genoeg!

Hoe belangrijk zijn de statistieken voor jou?
Ik merk dat ik dit toch wel belangrijk vind! Ik check mijn statistieken héél erg veel op een dag en ik ben altijd zo happy wanneer alweer een ‘record’ verbroken is! 😀 Omgekeerd gebeurt ook dat ik weinig views heb op een dag en dan maak ik me zorgen en vraag ik me af hoe dit komt 🙂

Zijn er onderwerpen waarover je wilt schrijven maar het nog niet durft/wil/kan?
ja, zo is er het onderwerp ‘plastische chirurgie’. Ik geef eerlijk toe dat ik de natuur al een handje geholpen heb, maar ik durf niet te schrijven wat ik zoals gedaan heb aan mijn lichaam.. ik weet dat dit bespreekbaar zou moeten zijn, maar ik heb schrik voor de reacties.. sommige mensen kunnen echt hard zijn. Ik zou er zeer graag een artikel aan wijden maar ik voel me er nog niet klaar voor 🙂 Misschien komt dit nog!

Wat vind je van de reacties van lezers op jouw blog?
Ik lees graag reacties en ik lees alle reacties! Ik kreeg tot nu toe nog geen negatieve reacties, ik word ook niet uitgescholden ofzo..dus dat zit wel goed 🙂 Zelf reageer ik ook graag op andere blogs en ik zal altijd eerlijk mijn mening geven, als ik iets niet mooi vind dan zal ik dat ook ‘beleefd’ zeggen 🙂

Welk soort blogs lees je zelf het liefst, en waarom?
Ik lees vooral beauty en fashion blogs omdat dit me het meest interesseert. Ik heb een beetje een eetprobleem (volgens familie en vrienden toch.. niks zorgwekkend) 🙂 dus blogs over voeding zal ik niet vlug lezen 🙂

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge