Afvallen week 31

image_pdfimage_print

[social_share]

afvallen

Inmiddels ben ik al 31 weken bezig met mijn gewicht naar beneden te krijgen. En het gaat goed, ben zo,n 17,50 kilo kwijt, dat is toch gewoon waanzinnig veel al. Ik heb even een foto voor het afvallen geplaatst en een recente foto van hoe ik er dus nu uitzie. Je kan het wel wat zien in me gezicht. Vind het ook zo leuk als mensen zeggen dat ik er goed uit zie en dat ze zo trots zijn op me dat er zoveel af al is. Nog heel even en ben echt uit die 3 cijfertjes.

Heel af en toe sloopt het slechte eten erin, en wat ik zelf heel vervelend vind is dat ik soms heel slecht naar de wc kan. Dat houd in dat ik dan ook niet afval omdat ik het niet kwijtraak. Probeer nu veel vezels te eten, maar echt heel goed helpt het niet. Snap niet zo goed waarom. Het water drinken is ook erg moeilijk momenteel, het is ook zo koud dat ik het soms gewoon niet weg krijg.

Blijf me best doen, want wil er zeker nog meer vanaf hebben.

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

12 reacties

 1. Nicole schreef:

  Wat knap van je, ik heb er echt respect voor! Je kunt inderdaad veel verschil zien met de eerste en tweede foto, je ziet er stukken beter uit. Keep up the good work 🙂

 2. Danielle schreef:

  Wauw je ziet het echt heel duidelijk! je ziet er goed uit op de foto!
  Vind het super dat je het zo doet en hoop dat je wc probleem snel oplost.
  Veel succes nog.

 3. henriette schreef:

  Drinken is toch het geheim hoor dus ook al is het koud groetjes je ma ben trots op je

 4. Jennn schreef:

  Goed zeg!

 5. Lianne schreef:

  Wat een verschil, wat goed! Kun je het water niet een heeeeel klein beetje opwarmen? Is toch al beter dan zo steenkoud uit de kraan..

 6. Miranda schreef:

  Wauwww, wat goed zeg! je ziet idd duidelijk verschil hoor. Ga zo door!!

 7. Miranda schreef:

  http://blogsvanmiranda@wordpress.com

  Hoihoi, wat een leuke blog heb je! en wat goed dat je zo aan het afvallen bent, weet je wat ik vaak doe? een fles van 1,5 liter vullen en op het aanrecht zetten, zo is het in de wintermaanden niet al te koud drinken, wie weet vind je dat ook fijner?
  Succes!

  • debbie schreef:

   Dat is eigenlijk best wel een goed idee om een fles water gewoon op de aanrecht te zetten, is idd minder koud dan rechtstreeks uit de kraan

 8. Jennifer schreef:

  Wauw! Ik zou eigenlijk vaker op je site moeten kijken. Ik moet zeggen dat ik het echt super goed van je vind dat je zo goed bezig bent met afvallen en dat je al een flink aantal kilo’s kwijt bent! Je kunt het inderdaad ook écht zien! Wat een verschil tussen die twee foto’s! Ga zo door!

  p.s. Mag je ipv water niet gewoon groene thee drinken? Dan is het warm water met een smaakje; iig niet zo koud!

  • debbie schreef:

   Ja ik drink ook wel gewoon thee hoor… Maar water is natuurlijk het allerbeste om te drinken om je afvalstoffen kwijt te raken

 9. Kelly Caresse schreef:

  Wauw echt goed bezig! zie je heel goed hoor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?