Vragen aan mij!!!?

image_pdfimage_print

[social_share]

Ik dacht bij mezelf misschien hebben jullie weleens vragen aan mij. En daarom bedacht ik maar eens dat jullie dit keer vragen kunnen stellen aan me en daar ga ik dan eens een mooie blog over maken met alle antwoorden.

De vragen mogen overal over gaan, bedenk een leuke vraag en misschien wordt hij ook nog eens beantwoord binnenkort op mijn blog.

Nu heb ik zelf nog 1 vraag aan jullie… Wat zouden jullie hier nog graag van mij willen lezen?

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

5 reacties

 1. Jennn schreef:

  Leuk! Ik vind het altijd wel leuk om te weten hoe/waarom/etc iemand begonnen is met bloggen, dus dat is mijn vraag 🙂 Verder vind ik je blog leuk zoals hij is, ik heb geen speciale dingen waarover ik graag zou willen lezen.

 2. elise schreef:

  Waar komt de dierenliefde vandaan?

 3. Miranda schreef:

  Wat is je grootste droom?

 4. Bo schreef:

  Welk stad of land zou je heeeel graag willen bezoeken?

 5. Kelly schreef:

  Wat is je favoriete seizoen van het jaar?

  Ik vind alles doorelkaar leuk om te lezen maar dat deed je al. Ik vind je blog super!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?