Baby shoplog

image_pdfimage_print

Heb de laatste tijd weer lekker geshopt voor onze kleine uk, wat is dat genieten zeg.

Dit is een shoplog van wat ik op de negen maandenbeurs heb gekocht.
DSC_0002_renamed_5394

Deze Pip had ik al een paar keer gezien, maar steeds liep ik gewoon weer verder. Ja ik wilde zeker zo,n knuffel met geluidjes om onze uk te leren tellen en kleuren en vormen te herkennen. En op de negen maanden beurs kwam ik ze natuurlijk weer tegen en toen kon ik echt geen nee meer zeggen. Ik koos dus voor Pip, al vond ik het “zielig” zijn vriendje Woezel achter te laten. Maar 2 ervan is wel een beetje overdreven. Ook kreeg ik er een voorlees cd bij, ben heel benieuwd wat er opstaat voor verhaaltjes.
DSC_0014

DSC_0011
Ik kocht een Dooky, hier had ik eerst nog nooit van gehoord. Maar ik wist wel dat ik zeker geen parasol op me kinderwagen wilde tegen de zon. Zo,n onhandig ding lijkt me en heeft dat echt wel effect tegen de zon. Aangezien we toch een zomer kindje krijgen is het toch handig er iets voor te hebben. Dus vond ik dit en dat leek me wel handig voor de zon. Zoals je kan zien kan je de doek helemaal uithangen zodat je kindje helemaal beschermd is tegen de zon. Maar er zit ook klittenband op om hem op te rollen.DSC_0009

DSC_0008

DSC_0015
Deze draagdoek wilde ik al een tijdje hebben, eigenlijk hadden we besloten hem te kopen na de 20 weken echo maar dat liep allemaal even helemaal anders. Nu ben ik blij dat ik hem toen nog niet had gekocht, want keek later op de site van de negen maandenbeurs en ze zouden er ook staan met deze draagdoeken. Het leuke is ook nog eens dat ze meerdere kleuren hadden die in de winkel niet te krijgen zijn. Ik helemaal blij want anders had ik nu geen paarse gehad, en kleurt wel mooi bij de rest. Het is een 4 in 1, je kindje kan op 3 verschillende houdingen erin naar mate het ouder wordt. En je kan hem in de box hangen. Als die kleine uk geboren is zal ik hier nog een uitgebreidere review over schrijven, want dan heb ik hem ook echt in gebruik. DSC_0016

DSC_0018_renamed_11007

DSC_0013
De Woezel en Pip tas had ik al thuis besteld en betaald, dus die hoefde ik alleen nog maar op te halen. Helaas vond ik het een beetje tegenvallen wat erin zat, maar dat mag de pret niet drukken.
DSC_0012
Baby schuimbad, die kon je ook al online aanvragen en dat helemaal gratis. En Nederlanders houden toch van gratis dus dit liet ik me niet voorbij gaan.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

6 thoughts on “Baby shoplog

 1. Wij hebben de pratende woezel mijn zoon nu bijna 3 vind m geweldig, al heeft het wel 2, 5 jaar geduurd voordat hij hem leerde te waarderen.

 2. Wat leuk die Pip, ik wist niet wie wie was en nu door jou wel hahah!
  En een draagdoek, handig.. misschien dat ik dat ook nog wil… Maar kan ik altijd nog kopen 🙂
  Die dooky vind ik maar gek eruit zien… Je kindje zo helemaal verstopt achter dat doek… hihi.
  Maar zal wel erg handig zijn!
  Nicole onlangs geplaatst…What to wear – Bloggers battle!My Profile

 3. Leuke koopjes! Ik zag al wat kinderwagens met Dooky maar de stand niet gezien. Voor ons ook niet nodig, in de zomer ligt meneer niet meer. Draagdoek is super handig! Heb die van mij via mp gehaald en de hang versie is leuk joh!

  Weet nu eindelijk wie Pip is van de twee 😉
  Whitney onlangs geplaatst…TAG: 20 QUESTIONSMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge