Inspiratie voor je reis naar Toscane

image_pdfimage_print

Voor je naar Toscane reist, duik je misschien in reisgidsen, ga je opzoek naar informatie op het internet en vraag je vrienden met reiservaring wat je nu echt moet zien. Wat doe je als deze bronnen elkaar tegenspreken? Je bent verward en hebt natuurlijk maar beperkt de tijd om Toscane te ontdekken.

Jij staat centraal

Waar draait het nu eigenlijk om als je op vakantie gaat? Wat jij wilt zien. Waar jij van droomt. Dat kan niemand anders voor je bepalen. Sommige mensen kiezen om onvoorbereid opreis te gaan, je ziet wel wat je tegenkomt en er is toch genoeg te doen?

Een sneller kloppend hart

Na regelen van een vakantiehuis op locatie stappen sommige mensen in de auto en vertrekken richting de wijnstreek. Vergeet echter niet waar je hard sneller van gaat kloppen! Hier moet je zeker tijd aanbesteden, ook als je spontaan vertrekt. Als kunst ‘je ding’ is neem de tijd voor het bezoeken van Florence, want hier ligt de Uffizi gallerij.

Toeristen ontlopen

Toscane is populair, de kans dat je ergens ‘alleen’ bent is klein. Als je van de gebaande paden afgaat kom je zeker minder vreemden tegen en dat is ook heel fijn voor je vakantiefoto’s. Bezoek dus de kleine steden die je onderweg tegenkomt en die niet in de gidsen staan vermeldt. Het gaat immers om jouw beleving en die van diegene met wie je bent.

Ontspannen op zijn best

Vakantie betekent voor iedereen wat anders. Voor de één is het genieten van de Italiaanse keuken in combinatie met zon en zee, meestal in toeristische gebieden. Een ander vertrekt richting de countryside, trek in een agriturismo en laat dit een moment zijn van rust en het eenvoudige leven op de boerderij. Wat je ook zoekt, in Toscane vind je dit zeker.

toscane

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Inspiratie voor je reis naar Toscane

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge