Baby speelgoed

image_pdfimage_print

In eerste instantie zeiden we tegen elkaar dat we nog geen speelgoed wilde kopen voor onze kleine uk, want we zullen vast wel wat leuks nog krijgen van de kraam visite. Toch had ik al af en toe het een en ander gekocht, het is ook allemaal zo leuk. Maar nu kwam ik iets tegen op de webshop babyhuys wat ik gewoon echt niet kon weerstaan om te kopen. Leuk voor op de maxicosi als we met de auto onderweg zijn. Hij is heel makkelijk te bevestigen en past ook op buggy,s, reiswiegen of reisbedden.

Tiny Love Sunny Stroll

DSC_0043DSC_0047

Dan kocht ik nog 2 kleine leuke speeltjes erbij Tiny Love Tiny Smarts Jumpy en Tiny Love Spin Ball. En alles maakt ook lekker geluid, leuke felle kleuren. Dus veel speelplezier straks voor onze uk. De Tiny Love Tiny Smarts Jumpy is pas vanaf 5 mnd te gebruiken, maar de andere 2 vanaf de geboorte al.

DSC_0050balKende jij deze webshop al?

Hou me blog in de gaten, want er komt binnenkort een leuke winactie online voor de kleintjes onder ons.

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

3 reacties

 1. henriette schreef:

  Wat een leuke speeltjes

 2. Nicole schreef:

  Nee kende de webshop niet!
  Ben benieuwd naar de winactie
  Nicole onlangs geplaatst…*Winactie* Nûby!My Profile

 1. 21 april 2014

  […] middag thuis, moe kwam er een pakje binnen. Zo leuk, speelgoed voor onze kleine uk. In de avond weer naar zwangerschap cursus toe, en dit keer samen met mijn man. […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?