Baby wie…

image_pdfimage_print

Het is echt heerlijk als je voor je kleine in de buik mag gaan shoppen. Zeker als je veel al hebt en dus eigenlijk weinig te shoppen hebt, buiten kleertjes om. Is dit extra leuk om te mogen en kunnen doen. Al dat kleine spul wat je tegenkomt in de winkels en webshops. Want ja de laatste tijd is het toch meer het online vinden, want echt de stad in gaan doe ik gewoon niet meer zo makkelijk. En hoe leuk is het dan om zelf iets te laten bedrukken, zodat je het persoonlijk voor je kindje kan maken. Nou dat wilde ik zeker wel. Maar dacht alleen maar hoe doe ik dat om het jullie te laten zien, aangezien ik nog altijd niet heb verteld wat het geslacht is van ons kindje. Nou daar heb ik dus iets op bedacht. (ik begon dit artikel toen ik nog zwanger was, maar heel onverwachts werd onze kleine man geboren)

Baby wie!!!

Het was gelijk duidelijk dat ik iets bedrukt wilde hebben met de naam van ons kindje, dus ben aan de slag gegaan op de site Digitransfer. Je kan daar helemaal je eigen ontwerp maken, maar ze hebben ook al standaard dingen die je dan ook nog zelf kan opleuken. Ik besloot een shirtje te laten bedrukken. Wel eentje in een iets grotere maat, maatje 62. Dus we moeten zeker nog eventjes wachten tot die aan kan. Het moest een shirtje worden met de naam, maar alleen de naam vond ik dan weer wat saai. Toen vond ik bij de plaatjes die ze standaard drukken een hele leuke giraf. Ja dat moest het worden. En ja de naam is MAX geworden.

Kwijlen

Ja er zijn natuurlijk ook baby,s diekwijlen, of die van mij dat gaat doen weet ik niet. Maar ik vind die kwijl slabbetjes zo leuk, dat ik er dus ook twee bij bestelde. Waar ik het leuk vond om “baby Max” op liet bedrukken.

Zelf doen

Maar dat kan jij natuurlijk ook. Er is genoeg om uit te kiezen om te laten bedrukken. Ik koos natuurlijk voor onze kleine man iets. Maar je kan ook je eigen T-shirts met eigen tekst laten bedrukken. Dat is ook wel heel erg leuk om te doen. Dan ben ik best wel heel nieuwsgierig waar jij voor zou kiezen. Wat voor tekst zou jij laten zetten op een persoonlijke T-shirt?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge