Bloggers avond Sostrene Grene

image_pdfimage_print

[social_share]

64247_4328916874628_1886549329_n

Foto afkomstig van: Suzanne

Met onder andere: Anouk, Joyce, Jennifer, Nicole, Lilian en nog meer, maar heb niet met iedereen kennis gemaakt.
Mocht je jezelf herkennen op de foto laat even een berichtje achter, want er zijn er maar een paar die ik echt gesproken heb.

Woensdag 20-03-2013 had ik voor het eerst een bloggers event bij Sostrene Grene, wat was ik zenuwachtig voor deze avond. Allemaal nieuwe mensen ontmoeten, maar wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet. Het was echt heel gezellig. Niemand kon ik ook echt persoonlijk, maar ik herkende zeker wel een paar meiden.

Met binnenkomst kregen we een drankje, die ik zelf niet aannam. Raakte al snel aan de praat met iemand, en het stroomde langzaam steeds voller in de winkel. We werden toe gesproken door de bedrijfsleider, en vertelde wat over deze Scandinavische winkel.

We mochten heerlijk vrij shoppen en kregen zelfs op de lage prijzen van de winkel nog 10% korting, hoe leuk is dat. Zelf heb ik maar 1 ding gekocht en niet eens voor mezelf maar voor mijn vriendin die deze winkel nog niet kent

Foto,s heb ik deze avond ook van de winkel gemaak

Sieraden hoek
DSC_0002

Wat een mooie gekleurde kleerhangers
DSC_0003

Vele kaarsen en servetten, in de meest mooie kleuren
DSC_0005
Je wordt toch vrolijk van al die kleuren om je heen
DSC_0008
DSC_0009
DSC_0011
DSC_0014

Ze verkopen er ook verse thee, en we konden nu ook proeven. Ik heb 2 smaken geproefd en ik vond de drop thee wel heel lekker
DSC_0018
En als laatste kregen een hele leuke goodiebag mee, en ben helemaal blij met mijn kabouter mokken en schaal die zijn echt super leuk

DSC_0025

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

9 reacties

 1. Saar/Zosaar.nl schreef:

  Ik hoor erge positieve verhalen over die winkel. Helaas is hij voor mij echt te ver weg!

 2. Anouk schreef:

  Leuk, mijn gezicht is nu op iedere blog te vinden met mijn opvallende roze vest, hihi! 🙂 Was gezellig!

 3. henriette schreef:

  Ziet er heel leuk uit allemaal

 4. Roxanne schreef:

  Het was erg gezellig! 🙂 Ik sta niet op de foto. Hebben jullie die aan het einde gemaakt? ik ben om kwart voor 9 richting het station gegaan om de trein te halen, was pas half 12 weer thuis in Utrecht. Ik vond het in elk geval een geslaagde avond!

  • debbie schreef:

   Ja de foto is vrij op het einde gemaakt, jammer dat je er niet opstaat…Zit me af te vragen welke blog bij jouw naam hoort heb je een linkje voor me?

 5. Angela schreef:

  He jammer, ik sta ook niet op de foto: ik was al weg omdat ik nog een stuk reizen moest. Het was wel erg leuk 🙂

  http://www.greatthingsoflife.nl

 6. Donderdesign schreef:

  Het lijkt me een erg leuke winkel, zoals die bussen met vlinders zou ik echt kopen. Helaas veel te ver weg

 1. 24 maart 2013

  […] altijd naar de sportschool, maar dit keer had ik een uitnodiging gehad voor een bloggers event van Sostrene Grene. Eerder schreef ik daar al over. En liet toen ook al dit plaatje zien, dit was de goodiebag die we […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?